Hop til indhold

Recommended Posts

Hej med jer. 

Tak for dette forum, det er noget der holder!

Dette er mit andet besøg hos en prostitueret, men min første anmeldelse. 

1. Besøg var i Roskilde for 14 dage siden, - noget thai, bestemt ikke noget specielt, så jeg tænkte at dette her alligevel ikke var mig...

Men det syn ændrede Loly i dag...

Jeg kedede mig lidt og begyndte at læse herinde, faldt over en anden anmeldelse om Loly og tænkte det måtte prøves. 

600,- for en halv times med diverse, jeg var klar!

Sendte en SMS afsted og fik hurtig svar om hun var klar til det ønskede tidspunkt en times senere. 

Sad og ventede i bilen ( gode parkerings muligheder ) i 10 min. Ekstra. Så skrev hun at hun var ved dørtelefonen og var klar til at lukke mig op i lejligheden. 

Jeg kommer ind og møder pigen fra billederne i ført sort bh og små g-streng trusser, hun tager mig i hånden og fører mig ind på værelset. Omgivelserne var måske ikke toppen, men okay til et hurtigt knald ( man jeg vel mand ). 

Jeg lægger mig på sengen, mens hun smider tøjet og går derefter i gang med blowjob. Et af de bedre jeg har fået, helt til roden og med en masse spyt, hun ligger ved siden af mig og spreder benene så jeg kan se og røre hendes bedre side. 

Efter 5 minutter, ruller hun kondomet på og sætter sig op uden glidecreme, da hun var blevet lidt små våd af at have mig i munden. Hun ridder mig modsat og jeg spreder hendes baller og kan se hendes lille røvhul i mens. - hun stønner godt.  

Efter lidt tid vil hun have mig i doggy og det får hun selvfølgelig, i et pænt tempo og med et solidt greb om hendes fine lille røv som igen gøre ballerne er spredte. 

Hun vil ride mig igen siger hun og jeg ligger mig ned og slapper lidt af mens hun sætter tempoet op og siger hun kommer. - jeg stopper hende og siger nej. - rejser mig op og stiller mig ud til kanten, klar til at tage hende i doggy.

Hun smiler og hun skyder røven opad, jeg kan mærke jeg har hende hvor jeg vil ha hende. Så jeg tager solidt men hårdere greb om hendes røv så ballerne er spredt til max denne gang, og så knepper jeg hende så hårdt jeg kan, der går ikke længe før hun kommer i små stød og derefter beder hun mig om at lægge mig ned i sengen. Hun tager hurtigt kondomet af og sutter det bedste hun kan mens hun spreder benene så jeg nemt kan ligge og lege med hende. 

Jeg husker der står 69 er inkl. i prisen, så spørger om hun er frisk...

Det er hun vist, hun sætter sig oven på mit ansigt og jeg har hende i hele hovedet, hun bukker sig forover og deepthougter mig og tager mine boller i munden. - fantastisk. 

Efter 5 minutter giver jeg efter og hun fyrer mig af med hånden, tømmer mig til sidste dråbe og sutter den ren. 

For bare 600,- kr.  !!!

Altså det var bestemt ikke dumt det her!

Jeg er en fyr på 30, og har senest haft et par forhold til modeller, jeg havde ikke troet der var en prostituerer, som kunne få mig til at komme på den måde. 

Hatten af for Loly, hun er der vist kun i 3 uger inden hun rejser ud af landet. 

Der var rimelig god kemi, så tænker jeg skal besøge hende igen .

Mit første opslag, håber det kan hjælpe andre på vej.  

// Direktøren

https://escortguide.dk/P/best-bjb-loly-26209.html#&gid=1&pid=9

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Massage-testeren skrev, for 13 timer siden:

Fin anmeldelse .. MEn hvorfor skal den sidste kommentar ind i billedet med du har været kærester med modeller - Det får det til at lyde som modeller er vilde i sengen , det er da ikke nogen garanti - 

Dels er der jo nogle mænd der bliver mere tændt af modeltyper, så sexen føles mere intens, dels lærer en del modeller som en del af jobbet at tilfredsstille mænd (ja, der er meget sex-for-job i den branche, jeg har også kendt nogle stykker).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...