Hop til indhold
unip

Kinaree - Soda ... so so

Recommended Posts

Jeg besøgte Kinnaree forleden, og mødte Soda. Det er noget tid siden jeg har været der sidst ... jeg er ofte blevet skuffet efter Nancy's tid.  Men af forskellige grunde gav jeg det en ny chance. Soda er en flot pige, venlig og let at tale med. Så vi fik en god start. Jeg bad om deres UV Body 2 Body. Det er en ok oplevelse, men ikke noget exceptionelt. Hun fandt også sådan noget "squirt and glow" gele, som reflekterer kraftigt i UV lys. Det måtte vi også prøve. Men det er noget stads. Det sidder naturligvis alle steder efter lidt aktivitet. Og senere var det nødvendigt at tørre kondomet  af flere gange. Soda ville åbenbart ikke være selvlysende derinde. Det her var spændende eksperimenter, men nok ikke noget jeg gider gentage. For det koster ekstra, og er faktisk besværligt eller forstyrrende for koncentrationen om det væsentlige.

Ud over lidt B2B blev det også til fuldt pakke. Jeg fandt dog ud af, at det ikke inkluderer oral sex til Soda. Det skulle koste ekstra 1000. Det var et no go, og helt ved siden af markedet. Så det blev det ikke til, og det er hovedgrunden til, at jeg ikke skal besøge Soda igen. Og måske heller ikke Kinnaree, for det var en skuffende oplevelse.

Soda havde også problemer med størrelsen. Det er heller ikke så fedt faktisk.

Oven i havde Soda nemlig vældig travlt med at få besøget afsluttet. Jeg er ret sikker på, at hun havde booket en anden kunde tlidt tæt på, for vi havde skrevet lidt på forhånd om tider og sådan noget ... men hun havde skrevet, at hun havde tid. Det havde hun så bare ikke helt.

https://escortguide.dk/P/25-12-har-aaben-fra-9-til-23-ring-71630794-17803.html

Redigeret af unip

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...