Hop til indhold
Guest TroelsTroløs

VEJLE 21 ar. LARA 53212771 - spild af tid

Recommended Posts

Guest TroelsTroløs

Jeg havde et hul i kalenderen i dag og kunne vælge mellem at besøge en pige i Vejle eller Aarhus. Jeg fandt ikke anmeldelser på piger der faldt i min smag og valgte efter at have studeret valgmulighederne http://www.escort5.dk/profil-12637-VEJLE+21+ar.+LARA+53212771.html. Så måtte jeg tage en for holdet og det kom jeg i den grad til.

Jeg ringede først og spurgte om hun havde tid i dag, hvilket hun bekræftede. Jeg skulle bare komme til adressen... hmm, før jeg nåede at sige mere blev der smækket på. Det var første røde flag.

Vel ankommet på adressen ser jeg dette gule hus. Meget mere tavlig fås det ikke. Jeg minder mig selv om at jeg bør vende om og gå hvis hun ikke matcher billedet. Så jeg ringer og får en hurtig besked som jeg ikke kan nå at fange (herefter lægges der igen på). Jeg får så en sms med "10 minutter", fair nok.

10 minutter efter banker jeg på og en pige åbner og fortæller at hun er optaget en halv time (svært at vurdere om det er Lara på billedet).

Sådan går de næste to timer så. Jeg ringer og hun fortæller at hun er klar nu, når jeg står der indenfor 10 minutter er hun ikke klar alligevel. Jeg venter pænt udenfor i 10minutter og skriver så at jeg går en tur langs vandet og så må hun sige til når hun er klar. Straks derefter (1 minut) får jeg en sms om at hun er klar - jeg kigger mig tilbage og kan ikke se nogen der har forladt huset. Derfor spørger jeg hvad pokker hun mener og om hun overhovedet er relateret til pigen i huset. Især eftersom at jeg kunne høre en pige stønne da jeg forlod bygningen, så hvis hun er ledig i det forgangne minut, så har den foregående gæst i hvert fald ikke nået at få bukser på endnu.

Det virker grundlæggende set mest som en der tager pis på det hele. Forestiller mig en pige der sidder i en naboejendom og griner. Det var i hvert fald spild af et vindue der skulle have været brugt til lidt sjov.

Pigen: Ingen karakter, aner ikke om hun findes
Stedet: 0, så snusket som det kan blive og placeret lige ud til en central vej
Booking: 0, det kunne ikke have været håndteret ringere

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror du bare har været uheldig.

Stedet er ikke fusk. Dem der annoncerer for det driver mindst 4 forskellige steder i DK.

Jeg vil mene det er et af de steder hvor folk bare kommer uden at bestille tid og pigerne derfor tager den første der banker på døren.

Det lyder som en rigtig Øvtur :(

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja sikke en kedelig oplevelse, men tak fordi du vil dele den med os. Anmeldelser af dårlige oplevelser har ligeså stor værdi, som anmeldelser af gode oplevelser. :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TroelsTroløs
T.Hansen47 skrev, for 3 timer siden:

Jeg tror du bare har været uheldig.

Jeg vil mene det er et af de steder hvor folk bare kommer uden at bestille tid og pigerne derfor tager den første der banker på døren.

Hvis det er tilfældet så bør de skrive det i annoncen og alternativt fortælle det når man ringer. Det lyder dog som et sygt sygt setup. Dørklokken var ret højlydt og må være enorm forstyrrende når man prøver at få en hyggestund. Jeg kan ikke forestille mig at det er en god oplevelse hvis den bliver afspillet 4 gange i løbet af et knald.

Det har intet med uheld at gøre, det er bare enorm uprofessionel håndtering af stedet. Jeg har ikke skrevet at det er fusk, det kan jeg ikke udtale mig om da jeg på trods af en 2 timers indsats ikke kom indenfor døren. Det jeg skriver er at det er uprofessionelt, en ussel lejlighed der giver nogle dårlige associationer og spild af de besøgendes tid.

Pigerne på Sydhavnen i København opholder sig i spritnye lejligheder med udsigt over vandet. Kontrasten til en faldefærdig rønne i Vejle ved siden af en bodega er voldsom. Jeg kan ikke forestille mig at det er A-holdet der gemmer sig bag døren.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg prøver heller ikke at forsvare nogen, jeg forstår sandelig godt du er skuffet.

Hvis du er vandt til så flotte flotte forhold i Kbh. kan du nok blive skuffet mange steder i provinsen........ her har pigerne meget ofte svært ved at finde pæne steder at arbejde fra, desværre :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du må undskylde, men jeg kan ikke helt få øje på det tarvelige i det hus, det er blot gammelt men fremstår da på billedet som forholdsvis velholdt, og lejligheden var du jo ikke inde i.

Og værtshuset ved siden af er faktisk et hyggeligt sted, eller var det, da jeg for efterhånden mange år siden var forbi.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Inden for i lejligheden er der jysk standard inden for bordelindretning. Har været der ca. 10 gange i løbet af det seneste år. 

Kvaliteten svinger meget fra pige til pige - på samme måde som i Vedellsgade i samme by. Men gode knald med lækre damer og ægte billeder er der ikke hver gang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...