Hop til indhold

Recommended Posts

En kort og helt frisk lille anmeldelse her fra Nørrebro!

Pige: https://escortguide.dk/P/lucy-30-min-500--26313.html

Jeg starter lige med, at slå fast, at der var god kemi mellem pigen og mig fra start til slut. Dette fordi, at jeg taler lidt spansk og ja hun er fra Cuba men bor i Spanien. Så skulle den være lukket!

Efter en kort samt 2 opfølgende telefonsamtaler i løbet af dagen måtte jeg ned og besøge Lucy. Stedet ligger på en sidegade til Nørrebrogade i en kælder og i gå afstand fra mit opholdssted her til aften.

Vi taler om en pige som kan det hele for det halve, så man kan sige at jeg på forhånd var advaret. Men okay, hvis den bare skal skydes af så går det jo nok!

Der startede sådan set godt med en modtagelse med et frækt smil og en lille lap dance. Dog er pigen nok nærmere 30 år end de 20 år der reklameres med.

Og billederne i annoncen var selvfølgeligt fake, det skriger næsten til himlen når man ser dem på nettet. Nåh men ligegyldigt bare tøsen er nogen lunde fræk og KLAR.

Jeg skyndte mig at få afregnet kr500 for 30min inkl. de rigtige kys og mega. Det skulle vise sig, at være en chance at tage.

Nåh men jeg lagde mig på ryggen og efter lidt indledende kysseri, hvor jeg med det samme kunne mærke at pigen veg uden om tungekyssene, besluttede jeg, at det også var ligegyldigt, så længe der var udsigt til et godt blæs.

Hun kom efter 5-7min igang med at blæse og det gik ganske hæderligt. Dog er det ikke værd, at berette videre om - ren standard afsugning dog med økologisk servicering fra start til slut.

Kemien var ganske glimrende indtil, at jeg besluttede mig for, at springe sex over og gå direkte til finalen. Hun var ganske samarbejdsvillig i.f.t. at jeg kunne få lov til at bestemme slagets gang dog med undtagelse af den store finale. Jeg bad venligt om, at få lov at afslutte efter aftale men her ændrede hun karakter endnu engang. Jeg kunne afslutte på hendes bryster nu og her eller lade være! - det lød som et ultimatum men det endte med, at jeg efter flere minutters bøvl og konfrontation med hendes salgsgas fik tilkæmpet mig et facial som hun efterfølgende brokkede sig over, da jeg i kampens hede havde fået sendt et vådeskud ud på lagnet...

Nåh, men så kunne jeg da i det mindste fortælle hende, at hvis hun havde lukket munden omkring mig som aftalt, så var der ikke blevet spildt en dråbe. Det synes hun var et rigtigt fint råd, som jeg desværre ikke tror hun agter at følge.

Jeg konkluderer på ny og efter en længere periode væk fra "markedet", at der nu virkelig er nye boller på suppen. Pigerne, i hvert fald i det billige segment (kr500-600), virker fuldstændige iskolde i.f.t. at stå og lyve én lige op i ansigtet. Og hvis man brokker sig lader de som om intet er sket.

Jeg tager derfor det her til efterretning og stopper midlertidigt med pigebesøgene her i DK.

Der må nemlig kunne findes en løsning på det her i grunden ret primitive problem som jeg faktisk kun oplever her i landet. Det er så en anden snak i et andet forum..

 

 

 

 

 

Redigeret af Dirk@Turpin

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv for en dårlig oplevelse, Dirk.
Pigen lover alt muligt lige op i ansigtet, indtil pengene er betalt, vel vidende at hun ikke har tænkt sig at levere. Det har jeg oplevet nogle gange i de seneste år, sidst her hos Adriana fra Bellahøj
Det skyldes formentlig at markedet for de udenlandske piger er presset, men vel også at mentaliteten er en anden, og at de kun er her i kort tid.
Jeg er selv vild med "eksotiske" piger og sydlandsk temperament, men det kan også blive lidt for "eksotisk" :?
Men hvorfor stoppe pigebesøgene af den grund? Vi har jo Eroguide netop til at advare hinanden om fælderne - så kun den første falder i :-o
Og de danske piger er bestemt også dejlige. Noget dyrere, men da risikoen for en dårlig oplevelse her er langt mindre, går det vel lige op. Jeg har endnu ikke haft en reelt dårlig oplevelse hos en dansk pige. Det samme kan jeg bestemt ikke sige om de udenlandske.
Op på hesten igen! :-D

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg føler med dig DT,jeg har selv en svaghed for det "eksotiske", og/eller mørke piger generelt.

Jeg har også haft nogle øv-oplevelser med en del af dem, og ligeledes delt dem her på EG, og var faktisk også kommet til den konklusion at "det gad jeg ikke mere". Flere herinde opfordrede mig dog til at besøge andre og den opfordring er jeg glad for at jeg fulgte, læs f.eks denne;

Latisia leverede varen 100%, tror dog at hun holder pause lige pt, men hun er her fra tid til anden

Ellers er jeg af samme opfattelse som Brutus, at der kan være langt mellem de fede oplevelser hos de udenlandske piger

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Dirk@Turpin

Nu har du det med at være uheldig med dine besøg, og jeg skal ikke kunne sige hvorfor, men det er aldrig særligt befordrende for stemningen at geråde ud i diskussion med pigerne om dette og hint.

Og hvad angår de udenlandske piger, så er der masser af gode oplevelser derude, man skal bare se sig for.

Redigeret af Jesse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...