Hop til indhold

Recommended Posts

Hej alle.

Er lige kommet tilbage efter en tur i Lystrup:

http://www.escort-side.dk/Lystrup-pussies-Aarhus-area?ad-id=4128

Blev modtaget af en rigtig sød pige, mørkhåret og slank, dejlig figur og nogle store bløde velformede patter.

Tror ikke det er pigen på billedet, men det er tæt på, hende jeg mødte syntes jeg var pænere og ikke så 'afpillet'

Købte 15 minutters dansk og fransk.

Vi fik tøjet af, og hun er vældig berøringsvenlig, der var ingen problemer med at komme til at røre og slikke patterne, og hun havde ikke noget imod en finger i fissen, som var helt vild stram, så stram at jeg opgav at kneppe hende, det var ganske enkelt ikke muligt for mig.

Desuden var min pik heller ikke helt i hopla, men det var bestemt ikke hendes skyld, hun suttede virkelig godt, og jeg var ved at tænke på om jeg bare skulle lade hende sutte mig færdig, men jeg fik hende om på ryggen, og så slikkede jeg fisse og tog en spiller i stedet for!!!!.

Alt i alt en rigtig god oplevelse med en rigtig sød pige i pæne omgivelser. :-)

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest chris 60

Hmm sjovt med de links. Det er altid det nyeste, der kommer frem. Har skrevet med hende, der er der i dag til den 28 dec. De skifter i øvrigt pige hver 10. dag, har hun fortalt. Nåmenøøhh - hun virker sød og påstår altså, at hun er pigen på det nuværende foto og alderen skulle osse passe.Det vil så vise sig, når jeg dukker op ved 19-20-tiden i aften. Og ja, hvis intet af det passer, så vender jeg om i døren! Så har det kostet lidt tid og en togbillet - fred med det, så besøger jeg mit gamle stamhus i centrum i stedet. :-) I øvrigt koster en time 1400 hos hende i Rokhøj i dag - og jeg må sige, jeg foretrækker lidt sjældnere GP'er og så god tid hver gang! Det der sjask med 15/30 minutter, det gider jeg ikke!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var i nærheden af Lystrup og trængte til at få lettet trykket, så jeg lagde vejen forbi Rokhøj. Efter at have taget mit tøj af, satte jeg mig i den lille sofa. Her kunne jeg sidde og nyde synet af Alina, der kom ind og tog sit tøj af. Da hun var færdig kom hun over og suttede mig stiv. Så lagde hun sig på sengen med spredte ben og begyndte at lege med sig selv. Meget frækt syn. Efter lidt tid inviterede hun mig over. Hun fortsatte med at lege med sin klitoris og jeg kunne bruge mine hænder/fingre på hendes bryster og i hendes fisse. Det gav resultat :-) Så var det blevet min tur og hun gav mig et rigtig godt blow til jeg sprøjtede ud på hendes bryster og hals. Hun rejste sig for at hente papir, så hun kunne tørre mig. Der stod hun så lænet ind over mig med spermen løbende langsomt nedad brysterne for til sidst at danne små dråber, som gav slip og dryppede ned. Det var sgu et frækt syn og dejligt med en GP, der ikke straks bare tørrede sig selv af. 

 

Får jeg mulighed for det, skal jeg en tur forbi igen og have en længere tur med hende. Hun er lige kommet og er her til den 22. maj.

 

Jeg tror i øvrigt, at det for en sjælden gangs skyld er ægte fotos, der er af pigen. Hun er dog helt glatbarberet nu.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...