Hop til indhold

Recommended Posts

Til tider er det med vekslende succes, at der ringes efter selskab fra vipmodels. Jeg har dog aldrig oplevet uægte billeder fra den outdatede hjemmeside vipmodels.dk, men det er på forhånd ofte temmelig uklart, hvilke piger, der er mulighed for at træffe, da de alene fremgår side6.dk og annoncen hungarianbeauty. Når de da har husket at opdatere den. 

Men blikket faldt på nys ankomne Jasmine, telefondame blev kontaktet, aftale for 1.500 kr/time med kys og superfransk indgået, og da Jasmine dukkede op, viste hun sig at være en helt usædvanlig smuk 24-årig, blond, 160 cm pige, hvis billeder er aldeles ægte, men ikke efter min mening fuldt ud yder hende tilstrækkelig retfærdighed. Hun er denondelynemig sprød. http://vipmodels.dk/jasmine.html

Det blev til 2 gange sex på en time, hvor første session i begyndelsen var noget rutinepræget. Dels virkede hun lidt anspændt, og dels havde vi lidt svært ved at kommunikere - på primært tysk, men også lidt gebrokkent engelsk. Men hun tøede efterhånden op, og lige pludselig var der virkelig gang i seancen, gymnastikken og diverse diverse fysiske udfoldelser. Jeg har helt seriøst aldrig set på så smukt et bagparti de to-tre gange, hvor jeg tog mig tid til at kigge efter undervejs. Det var et syn for guder.

Til anden session var kemien meget bedre på plads, og min oplevelse var, at hun havde sporet sig ind på hvad der tændte mig undervejs. 

Plusser: helt usædvanligt smuk, særligt hvis man er til blonde og meget sprøde kvinder - og så viste hun sig at være empatisk og sød og fokuseret på at levere varen.

Minus: noget fraværende i starten, og i øvrigt generelt lidt vel optaget af den sæddræbende (glide-)creme undervejs.

Kan man abstrahere fra det, og gør man sig en lille anstrengelse for, at hun føler sig veltilpas undervejs, får man en sexoplevelse, som var man med i en af de smukke MetArt-optagelser.

Der var ingen tungekys.

Redigeret af Casiraghi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...