Hop til indhold

Recommended Posts

Pamela (FRESH, NATURAL 20 YEARS OLD PAMELA *90 C* IN COPENHAGEN) har jeg besøgt før. Og det var dengang en god oplevelse.

Hun havde og har stadigvæk de absolut bedste bryster i byen efter min mening. Så blot for det er hun et besøg værd.

Men nu hvor jeg havde booket hende en time, ville jeg gerne ha' noget mere med. Der var ændringer i menuen. Superfransk er inkluderet i de 1.400 for timen, men kys kostede 200 ekstra. Ikke noget godt tilkøb for meget kysseri, havde hun egentlig ikke lyst til. Helt OK, men så bør hun ikke sælge det med.

Hvad værre var at hun havde et eller andet der gjorde "ondt" dernede, så det kunne max blive til 5 cm penetration i meget sagte tempo. Det styrede hun med hånden placeret imellem os. Og hver gang den kom på 5.5 blev der bandet på ungarsk og trukket ud. Efter 1/2 time måtte jeg simpelthen give op og gå tilbage til at kysse på lækre bryster og komme på dem.

Var ude efter 45 min. Kan ikke anbefales, medmindre man vil betale for at se og kysse på de lækreste bryster i byen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusinde tak for anmeldelsen, du har ærligt talt faktisk lige sparet mig 1400 kroner :cool:, jeg bullshitter ikke! Jeg havde lige spottet hende på escortguide i frokostpausen, tjekket hendes meget meget lækre billeder ud, skrevet hende på min to-do-liste i eftermiddags, planlagt at ringe i aften og med det samme strøget hende af listen igen efter at have læst din anmeldelse :D. Det lugter af en ny Jennyfer narrefisse (Ungarer, tantekys, næsten ingen penetration) og det skal jeg aldrig i nærheden af igen.

Redigeret af MortenKBH

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sidder her og gnækker  For vi mænd er sgu da naive hva'!? Stakkels pige, men for pokker da en afbrænder.

Nå, men det da et held, at vi kan lære af og vær lettede over ikke at skulle begå hinandens fejltagelser. At mange af os så begår den samme type fejltagelser om og om igen i håbet om det fede og frydefulde knald er lidt komisk er det ikke?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sædvanlige sted på Thorsgade. 

Hun er en superlækker, lille, stram sag på 20 med de niceste bryster.

Men at dyrke og nyde sex ved hun tilsyneladende intet om. Spar jeres penge

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...