Hop til indhold

Recommended Posts

 

Godmorgen.

Som beskrevet i efterlysninger, fik jeg en tid mandag morgen hos Lung Na Pa.

Bestilte en times olie massage, og massagen var faktisk ok. Jeg ville måske gerne have haft den en smule hårdere, men det kunne jeg bare have bedt om. Stedet for rent og pænt indenfor, og der lugtede ikke af røg :-)

Jeg er ikke sikker på hvad pigen hedder, men hun sagde at hun skulle rejse hjem dagen efter og ville komme tilbage til januar, men hun ville nok ikke komme tilbage til det sted.

Der blev tilbudt ekstra og det var godt nok dejligt...hun smed trøjen og startede med at køre sine bryster ned mellem mine ben....kiggede på mig og smilede og sagde "this is for free" ... Efter vi havde aftalt +200 for HJ... Hun tog sig god tid så klimaks blev over middel.

Hun var en lille fiks sag, med en slank og fræk krop, en håndfuld bryster og meget sød. Kunne sikkert godt have fået mere.

 

Alt i alt en ok oplevelse, udfordringen er jo så bare at hun ikke er der.... så nu ved man jo ikke hvem og hvad man får hvis man besøger senere i december.

 

Bøje

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eyes Only skrev, for 8 timer siden:Og ellers se her :LungNaPa

De billeder er da adskillige år gamle. Er det virkelig hende, man møder endnu. Hun er sød - og lidt sjælden - der har senere været billeder, hvor hun var kortklippet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Pigeforskeren skrev, for 23 timer siden:

De billeder er da adskillige år gamle. Er det virkelig hende, man møder endnu. Hun er sød - og lidt sjælden - der har senere været billeder, hvor hun var kortklippet.

Ja, det husker jeg også at have set, blandt andet et nærbillede af hende der dog var "rystet" og i baggrunden kan man se en Vaskemaskine/tumbler

Det er sgu nogen gange de mærkeligste ting man hæfter sig ved på et billed

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej, det er ikke hende på de "gamle" fotos. Hun er blevet handicappet/ syg og kan ikke massere mere. Derfor har der været lukket i lang tid. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tatra
MaxBax skrev, for 3 minutter siden:

Nej, det er ikke hende på de "gamle" fotos. Hun er blevet handicappet/ syg og kan ikke massere mere. Derfor har der været lukket i lang tid. 

Den historie husker jeg også, men hendes billeder er kommet på igår: https://escortguide.dk/P/lung-na-pa-thaimassage-26372.html. Så måske er hun blevet bedre, eller også bider hun tænderne sammen mens hendes lejer er i Thailand, eller hvad det er...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det skal nok passe alt sammen - jeg kan da se, at de priser som er på nu - var som hos hende selv før i tiden...

Så måske hun selv prøver, hvis hendes lejer altså er i Thailand - eller bare endnu en opfindsom historie fra de varme lande.

Jeg har i en tidligere tråd beskrevet min oplevelse der, og jeg kommer ikke igen!!

"Havde ringet for, endelig at afprøve stedet - har tidligere andet sted, haft en god tur med Na i Glostrup, som nu hedder Nana.

Spurgte efter hende - kom på rette tid, og blev mødt af deres Trans på stedet. Det er så ikke noget for mig, og spurgte efter Nanna - men hun var der ikke. Så fortalte jeg, mens Lung kom ind, at jeg havde ringet og bestilt og spurgt efter Nana, og ingen havde sagt, at hun ikke var der.

Blev så lidt muggen og var noget overrasket over den kraftige røglugt, som fyldte køkkenet sammen med min skuffelse og deres manglende kundeservice.

Når Lung foreslog sig selv, som rednings kvinde - og hun har jo en dejlig krop....men denne dag, syntes jeg at hun havde en noget, afvisende, sur, og frastødende attitude. Jeg bestilte olie til kr. 400 - og straks skulle hun sælge op til mere og andet. Jeg prøvede høfligt, at sige, at jeg ville nyde en oliemassage, som bestilt....så mumlede hun noget på Thai - og så vendte jeg fodsålerne mod døren, og sagde tak for idag - skridtede hurtigt mod køkkendøren, mens Trans og Lung måbende og Thaisnakkende råbte af mig.

Det blev for meget for mig - og desværre kommer jeg ikke på et genforsøg. :sad:"

 

Som Bøje nævner, så lugter der ikke af røg, så siger jeg bare, så er det ikke hos Lung - men hun er der åbenbart tilbage ser det ud til...og jeg må også tilslutte mig fotos, at de er nok ikke fra 2015.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...