Hop til indhold

Recommended Posts

http://escortguide.dk/P/tiffany-26031.html

 

Jeg havde kigget på Tiffanys billeder gennem en uges tid. I min optik er hun virkelig lækker på en ægte måde, hvor hun heller ikke er alt for lækker. Jeg ringede til hende for at lave en aftale. Hun taler ok engelsk, så hun er nem at kommunikere med. Hun reklamere med sex uden, hvilket jeg ikke er til, men jeg vil gerne have blowjob uden. Nå men prisen var den samme, men jeg var selvfølgelig velkommen til at bruge kondom under akten. I telefonen sagde hun, at hun kysser med tunge.

En halv time senere står jeg på adressen. Hun holder til på en diskret og rolig sidegade til Istedgade. Der er ingen trafik og lejligheden var i en privat ejendom. Tiffany er flot. Hendes billeder er ægte. Hun har dog lidt uren hud. Hun er fra Rumænien. Da vi skal afregne er prisen steget fra 900kr for en halv time, til 1200kr. Hun siger det er for tungekys. Vi lander på en rund 1000.

Soveværelset har en dobbeltseng og en enkelt seng. Mens hun går med pengene, klæder jeg mig af. Da hun kommer tilbage beder hun mig tage plads i enkeltsengen. Der er virkelig ingen plads på den seng. Der er heller ikke rent sengetøj, eller bare sengetøj. Der ligger en beskidt og plettet rullemadras. Jeg føler mig lidt utilpas men gør som hun beder mig om. Vi kan ikke ligge ved siden af hinanden og hygge( noget jeg har brug for hvis jeg skal i stemning og være stiv). vi sidder op og kysser lidt. Det gør hun ikke så godt. Bevares tungen er da med, men uden indlevelse virker den mest af alt som en elektrochok muskel der tilfældigt i kramper støder imod min tunge. Jeg prøver at glemme den beskidte rullemadras og tungen i krampe ved at fokusere på hendes lækre naturlige bryster, men på grund af stillingen kan jeg kun røre ved dem. Jeg beder hende ligge sig ned så jeg kan røre ved hende og slikke på hende. Men jeg kan stadig ikke slappe af. Jeg spøger hende om vi kan ligge os over i dobbeltsengen, men hun svarer at den er privat. Det må man jo respektere, men for satan. Blowjobbet er heller ikke fantastisk, men jeg har også svær ved at blive rigtig stiv. Hun gør sit bedste, kigger mig i øjnene og suger og sutter. Efter 5min er jeg klar. Hun ligger sig i missionær og så kører hun den lidt på rutinen, med støn og hvad der hører til. Jeg afslutter i en doggy, hvor synet af hendes røv helt klart var højdepunktet i dette besøg.

Hun er lidt for proff, på den dårlige måde. Samtidig er hun venlig og sød. Hun er lækker, men lidt klam. Jeg kommer ikke igen. Desværre, for jeg synes hun er lækker, og ville ønske at vi kunne have brændende hed sex og rulle i rene lagner.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Angath

Jeg var også sammen med Tiffany for godt en måned siden, og ja det er hende på billederne og ja hun er lidt lækker. Men så er det positive også sagt i denne sag. For selve akten var ikke særlig intens eller hendes nærværelse var på intet tidspunkt tilstede. Jeg havde det som om hun var en Lolita dukke, kigge væk til siden da vi var i missionær stilling. Absolut ingen gejst og jeg kunne se på hende at hun ikke kunne li det. Jeg fik ondt af hende og stoppede ret tidligt, og selvfølgelig måtte jeg gå uden tilfredsstillelse både på det fysiske men også det åndelige plan. Hun burde simpelthen ikke lave det hun laver !

Jeg har prøvet mange tøser i den branche, og hun er én af dem hvor man tænker "Stakkels pige", hvor andre kvinder går ind til det som om de ved hvad de går ind til. Og giver den gas på lagnet.

 

Angath

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for god en anmeldelse og herunder tak for, at jeg nu kan slette endnu en potentiel fejlinvestering fra min lille ønskeliste.

I lyset af de mange sørgelige historier her på sitet, så kan jeg ikke lade være med at spekulere over, om vi kunder simpelthen er en gruppe af godtroende og konfliktsky individer. Når jeg taler med de relationer jeg har i udlandet omkring det her så måber de og spørger mig, hvorfor vi er så slappe og ikke sætter os i respekt?

Mit eget svar er, at jeg ikke gider rockertyper eller mafiafolk. Men måske den risiko er meget minimal og måske vi skal være bedre til at sige fra og bede om pengene retur. Måske, hvis vi alle reagerede med at afbryde brudte aftaler, så ville omstændighederne måske blive bedre for os alle.

Hvad siger i andre?

(undskyld hvis jeg hijacker din tråd)

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nu fuldt med her på siden igennem længere tid ,og jeg vil give dig ret i at mand bør forlange at få penge retur hvis "aftalerne ikke bliver holdt.

Men nu har jeg erfaret gennem de sidste par måneder hos flere forskellige piger (4) at de er ude for at nogen også flere forskellige truer med dårlige

anmeldelser her på sitet hvis pigerne ikke giver nedslag i prisen eller giver ydelser de normalt ikke har på menuen.

De t giver jo så en tanker om hvilke anmeldelser man egentlig kan bruge, og om hvorfor nogen piger ikke ligefrem er positive når man besøger dem.

For hvis de lige har haft besøg af sådan et fjols, er man jo absolut ikke særlig service minded.

Det er sikkert ikke det rette forum at komme med opstød, jeg havde bare brug for at komme ud med det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ret chokerende information du her deler med os andre :eek:

Håber så sandelig ikke at det her fænomen er særligt udbredt - det er jo nærmest pengeafpresning!

Men grundide'en med at man melder melder ud på forhånd, at man vil anmelde besøget ser jeg ikke noget problem med. Det kan måske afskrække visse piger fra at forsøge at hustle kunden. Skulle det være et problem kan pigen jo bare afvise kunden på forhånd.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
[email protected] skrev, for 7 minutter siden:

Men grundide'en med at man melder melder ud på forhånd, at man vil anmelde besøget ser jeg ikke noget problem med.

Det er diskuteret før. Opret gerne en tråd i Generel Debat, men det hører ikke til her.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...