Hop til indhold
Legetimen

Gadetøs fra Istedgade!

Recommended Posts

Jeg var forbi Vesterbro, da jeg fik øje på lidt af en skønhed stå på gaden. Det skal lige siges at jeg har ubetinget dårlige erfaringer med gadepiger, men hende her! Hun var smuk.

Alligevel tøvede jeg lidt..

Hun så ikke så hærget ud som de nu engang gør på gaden. Desuden var hun rumæner og jeg har også udelukkende dårlige erfaringer med rumænere, men hun havde dybe øjne og en god form.

Så jeg nærmede mig forsigtigt og forventede egentlig først at blive overfaldet af pigen med spørgsmål, men hun smilte bare og jeg måtte derfor selv tage den første kontakt. Vi aftalte 400 og 100 til kabinen.. En lokal pornobiks havde nemlig kabiner til rådighed.

Og hold kæft, hvor var hun skøn. Meget nærværende og slet ikke forhastet! Hun tog mig i munden og slugte grådigt min pik. Efter lidt spurgte hun om det var godkendt og det måtte jeg jo tilstå.. Vi knaldede i små 20 minutter og snakkede lidt efter.. Jeg måtte bruge hende som jeg ville, pille hvor jeg ville.. Bagefter fik jeg hendes nummer, hvis jeg skulle få lyst igen.. Og det tror jeg nemt kan ske!

Så, drenge, hvis i ser en skønhed stå nær kirken i blå stramme bukser og med flotte øjne, så grib lige chancen! Det var årets røverkøb for mit vedkommende og den eneste gode erfaring jeg har med en tøs fra gaden ..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nogle gange tænkt lidt over at prøve... Og så også en skønhed i forbifarten i dag.

Hvordan er kabinerne sådan et sted mht komfort? Er det udelukkende stående/siddende - eller er der en lille seng eller hvad?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jah, jeg lod mig friste..

 

Angående kabinerne er komfort ikke lige nøgleordet. Der var en mindre sofastol-lignende ting man kunne sidde på og så et lille tv.. Tog hende først doggy, så fik jeg hende til at sidde i stolen, hvilket var lidt besværligt, men bestemt ikke umuligt..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...