Hop til indhold

Recommended Posts

Kære Brødre.

Jeg lod mig lokke af de dejlige billeder - SUK.

Lad mig lige beskrive stedet, det ligger bag en kampsports træningshal, så hvis anonymitet er et issue, skal man nok vælge tidspunkter med omhu. Hytten ligner mindst af alt et udhus, Inden for kan jeg ikke rigtigt sige meget om, da der var så dunkelt både i gangen og værelset jeg hurtigt blev vist ind i af Mama. Hun førte samtalen da Malee ikke kan dansk,men et begrænset engelsk (og viste det sig da vi var færdige også tysk).

Jeg bestilte fuld pakke med Malee, til 1500,- og håbede det bedste. Mama forsvandt, og jeg gjorde mig klar kort efter forsvandt Malee også,og så lå man der i adamskostume og vidste ikke rigtigt hvad der skete. Malee kom med et vandfad, og forsvandt igen?? og pludselig hørte jeg en ny kunde blive lukket ind,(der er temmelig lydt) Han blev vist vist ind i næste rum. Nu kom Mutter ind og undskyldte at Malee var på toilettet, hvorfor hun begyndte at "massere" min ryg. kort efter kunne jeg høre at den anden kunde gik og søreme om ikke Malee næsten samtidig var færdig på toilettet? Pudsige sammentræf ;-) . Herefter tog hun over i nøgen stil, og nussede lidt olie rundt på ryggen og lidt på benene, ikke noget der kunne minde om Massage eller B2B. Efter ca 20 min med ligegyldigheder: "Vende Om" og så på med gummi og BJ, det var såmænd fint nok, og måske det hun gjorde med mest indlevelse. Alm. missionær + lidt ridt, men hele tiden med fornemmelsen af at hun var ligeglad, så min udløsning udeblev, hun forsøgte med hånden i et opgivende urytmisk HJ, hvor jeg til sidst tog sagen i egen hånd (det ved man da hvad er) og kom.

Jeg var på gaden igen efter 45 min, og det var så det.

Hun ser sød ud, men kan IKKE massere, og var, i hvert fald med mig, ligeglad med ekstra-akten.

Gentagelse - NOPE, NEJ, NIX

Synesjeg har været lidt uheldig på det seneste,så næste tur er til Ratree - der har jeg sjældent gået galt i byen :-)

http://escortguide.dk/P/megafransk-maleethaimassage-vibevej-ringsted-4100.-10-22-bedst.-24186.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for advarslen... jeg har selv været tæt på et par gange men deres beliggenhed er super dårlig med en stribe kontor vinduer lige ud til deres indgang.... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...