Hop til indhold
Jernsvinet

Carina, Herning, tlf. 2867 0330

Recommended Posts

Så denne annonce:

http://side6.dk/massage-escort/herninglovers/7415

og tænkte at Bianca måtte jeg bare opleve og sendte en SMS: "Hej Bianca ...." med et forslag til en tid, fik snart svar tilbage at det var OK og spurgte efter adressen. Fik så at vide at jeg bare skulle køre til adressen, parkere og sende en ny SMS med yderligere instruktioner. Ventede så måske 5 min, før de endelig kom om at jeg skulle gå lige til hendes værelse.

Men det var en lyshåret polsk pige på måske 25 år, der åbnede og som kaldte sig Carina. Jeg blev i første omgang lidt skuffet, da jeg havde forventet en mørkhåret pige og spurgte til Bianca, men pigen kunne vist ikke rigtig selv gøre for at annoncen ikke var up to date og forsøgte at finde en forklaring og spørge til hvilken annonce jeg havde set. Men da hun ellers var rigtig køn, virkede sød, fornuftig og ikke mindst; ikke straks havde vist mig døren, fordi jeg vedblev at spørge til Bianca, besluttede jeg at blive og betale kr. 1000,- for 45 min, som vist blev til lidt mere. Jeg antog nemlig at hun tilbyd ca. det samme, som der står i annonceteksten - og den kan man vist godt regne med.

Vi startede med at stå og kæle lidt, ligesom jernsvinet godt kan lide det og inden hun smed tøjet, mens jeg forsigtigt pakkede de kunstige, lidt hårde og kolde, men absolut yderst velformede nødder frem, der sad lige i skabet og med tungen fik jeg snart brystvorterne til begynde at stritte lidt :grin:

Hun tog nu tøjet helt af og sjældent har jeg set så velformet og slank en pige, så da hun stadig stående stak jernet ind mellem lårene, som var forsynet med lange beigefarvede strømper og langsomt begyndte at gøre kneppebevægelser, var jeg i mit es og kunne bare stå og kærtegne og nyde hendes flotte figur.

Pludselig ville hun have et foto af jernet, som jeg i dagens anledning havde udsmykket lidt, "For my mothe.", hvilket hun dog hurtigt rettede til "My friends" - den fortalelse kunne jeg undlade at drille hende lidt med :wink:

Først efter lang tid satte hun sig ned og begyndte at slikke mig, hvorpå jeg fandt en stol og en pude til hendes knæ, så vi begge rigtig kunne slappe af og nyde det. Hun var imens rigtig god til at holde øjenkontakt med sine smukke øjne, uden at det virkede kunstigt eller påtaget, men desværre forstod hun trods gentagen instruktion ikke rigtig det med flad hånd og pirringssvensk, så jeg bad hende nu finde et kondom og sætte sig op på mig - først forlæns og siden baglæns, hvor hun kunne støtte sig mod sengen og langsomt bevæge sin smukke popo op og ned over mig.

Tilslut ville hun dog gerne have mig med helt over på sengen, hvor jeg penetrerede hende i missionæren for så at få hende med over på siden, så jeg rigtig kunne nyde hendes slanke body og styre mine bevægelser, mens hun stimulerede sig selv. Men da hun var lige tilpas stram, måtte jeg desværre alt for tidligt overgive mig og kom med en nærmest sødlig afslappende udløsning helt oppe i hende.

Bagefter lå vi og hyggesnakkede lidt og jeg fandt ud af at hun faktisk var bedre til tysk end engelsk. Hun var stadig lidt interesseret i hvilke annoncesider jeg søgte på og jeg viste hende de mest almindelige + selvfølgelig Eroguide.

Det var et dejligt besøg hos en dejlig pige og hun bliver forhåbentlig i Herning til en gang i næste uge :)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dukk skrev, 1 time siden:

Er stedet meget diskret?

Både og - vil sige det sådan, at det er et sted med mange mennesker, men til værelset er der ligesom en lille entre, så man behøver ikke stå udenfor og banke på - desuden så bliver hun adviseret i forvejen, om at man er på vej og du får ikke OK til at gå til værelset, før hun er klar.

Næste gang, jeg besøger stedet og nu hvor jeg kender det og ved hvor værelset ligger, vil jeg dog køre om bagved i gården og parkere - men der var nu også godt fyldt op med biler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin anmeldelse Jernsvin. Drønærgeligt at billede og pige ikke matcher. Men det lyder da til at du fik en oplevelse alligevel.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...