Hop til indhold
RasmusL

GB med ung smuk amatør studine

Recommended Posts

Hej EG :-) 

 
En anmelde fra gårsdagens GB oplevelse.
 
 
Der havde været lidt frem og tilbage skriv i kongos tråd herinde, omkring hvorvidt, en annonce var "ægte" når de nu ville have 100 kr i depositum. :) 
 
Skrev så lidt frem og tilbage med fyren som stod for tilmeldingen, og det virkede troværdigt. så tilmeldte mig. 
 
På dagen ( igår ) fik vi så en opdate på sms omkring kl 11 og igen kl 16 om at vi mødtes på et gade hjørne i København og gik sammen op i lejligheden til pigen. Vigtigt vi var der 20.30 for fyren ville ikke stå og fryse og vente på folk. 
 
Da jeg kom til gade hjørnet stod der en fyr på hver sin side af vejen. Sagde Hej til den ene og den anden joinede os hurtigt. :-) 
 
Lidt efter stod vi 8 gutter og snakken gik. Nogen havde mødt hinanden før til andre arrangementer. der blev snakket lidt om hvorvidt vi var blevet taget ved næsen og der måske ikke kom nogen.
 
Kl blev 20.33 og fyren var stadig ikke kommet. man blev lidt nervøs over om hun skulle have fået kolde fødder. Eller at det bare var et scam for at få depositummet 
 
Men så kom fyren som stod for det, blev helt lettet, Og tænke YES. 
Vi gik så i samlet flok op i en lejlighed hvor pigen ventede på toilettet 
 
Folk stillede sig i en rundkreds og fyren hentede pigen ind og viste hende frem, hun var i starten af 20'erne køn blond og en dejlig størrelse. hun var iført sorte selvsiddende strømper og en sort net undertrøje. ;-) 
 
han satte hende på gulvet og folk begyndte at smide bukserne og hun begyndte at sutte fra en ende af. Hun gik godt i bund og med nogle heftige stønne lyde og godt med tyk savl som hang fra pik til mund. ;) 
 
Efter lidt tid. Blev hun smidt op på sengen i doggy helt ud til kanten og kneppet bagfra imens hun suttede forfra. Bagefter blev hun lagt på ryggen og knaldet med hovedet helt ud til kanten så folk kunne stå og døbe pik, igen godt i bund.
 
Da der var gået ca 1 time havde de fleste spermet hende i munden og ned af kinderne, der lå en sø på gulvet, der hvor hendes hoved lå ud over Kanten. 
 
Ret frækt at hun lå på ryggen. Mig siddende på knæ i sengen, holde hendes ben ud til siderne. så man bare kunne se hendes fisse blive kneppet, og hun bare lå der, fyldt med sperm i hele ansigtet og løbene ned af hende. 
 
Det hele tog kun ca 1,5 time. Et virkeligt hurtigt GB. Der var desværre ikke anal eller kys, Og man skulle selv have gummi med. 
 
der var ret meget og ret kraftig lys i lejligheden. Det Kunne godt have været dæmpet og lidt mere hyggeligt. Og lidt akavet og koldt at mødes på gaden. 
 
Men I forhold til at det var hendes første GB. Som hende og vennen holdte, så var det godt sat op og vellykket. :-) 
 
Så alt i alt en super oplevelse med en flot og fræk pige. Hun kan godt anbefales, Hvis de vælger at holde et igen :-) 
 
 
/Rasmus
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beskrivelse, Rasmus. Man er sgu misundelig over alle de GB-oplevelser man kan få i København for tiden.

Herligt at læse om en sø af sperm på gulvet, mens hendes hoved lå ud over kanten. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Härlig story Rasmus :) Du får ta en varmare jacka på dig till nästa gång, och kom han lite efter 20:33 så tycker jag att han var smart. För han ville som sagt inte stå och vente på någon som kom sent.

Loppan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...