Hop til indhold
Squirt_Master

Skønne Shiela Moon fra Struer

Recommended Posts

Nååårhj,  en fræk lille lækker biksen hende Shiela der !  :wub:

http://side6.dk/massage-escort/sheilamoon/6794

Da jeg nu var i området igår og jeg til og med var blevet ret trængende efter et langtrukket møde, bestemt jeg mig for at kigge forbi hyblen i Struer hvor jeg sidst havde haft glæden af at møde smukke Cinthia.

Hun var der desværre ikke til stede, men blev næppe skuffet eller ærgeret over idéen om at aflægge et spontant besøg til det lille lysthus ! :P

Tværtimod ! Det var som om lykken tilsmilet mig !  (For at sige det mildt ..)

Denne gang blev døren åbnet af en smilende og endnu yngre nougat godte med de mest bedårende og flirttende øjne jeg længe var bleven mødt af - nååårhj, det blik der killedet mig det hel rigtig sted ! B) Glemte straks alt om hende den anden må jeg indrømme ..

Hun bød mig ind og spurgte derefter høfligt ind til hvad jeg ønskede siden jeg egentlig ikke havde bestilt tid hos hende  - først dér gik det op for mig at denne unge chockolade gudinde endda var dansktalende !! :D

Så jeg skynder mig at hører hvad hendes timepris er - vi snakker frem og tilbage - og jeg ender med at bestille 3/4 til 1600,- med superfransk, alt imens jeg undersøger resten af pakken ...og wauu,:shock:, sikke en fræk og fyldig bagdel der sad fast på denne lille ungpige godte ! Wuuf .. :twisted: Min pik var ved at springe ved synet af den ..

Derefter smed tøjet og bevæget mig straks ind på det lille baderum for lige hurtigt at afkøle den nu næsten ildgløden jernstang imellem mine ben - Shiela kom diskret ind og lagde et håndklæde til mig , og gik ellers ind ventet på mig ..

Gutter , jeg siger bare - denne pige er som sendt fra himlen ! Hun er afslappet, imødekommende og en ægte naturlig skønhed :wub:, men hendes personlighed er en sand sjældenhed i denne branche .. Man kan bare godt mærke at hun nyder at forkælde ! Sådan bør alle glædespiger være ..

Shiela fik mig til at glemme tid og sted - og på ganske kort tid løsnet hendes bitte små hænder endda også op for en del gamle knuder på både mine skuldre og ryg ...mmmh ^_^

Det føltes som om jeg var hos hende i flere timer og jeg kunne dårlig nok mærke mine ben imens jeg prøvede at få tøjet på igen ..

Shiela skat .. du får topkarakterer herfra !

Del dette indlæg


Link til indlæg

Passer fuldstændig med mine oplevelser med denne gudinde - hun er bare SÅ sød, indlevende, nærværende, fræk, omsorgsfuld, flot, lækker, givende - og ja superlativerne står i kø. Jeg tror næppe der findes dejligere gp.

Den uden sammenligning bedste gp jeg har mødt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...