Hop til indhold
gomorra

Lee mere "luder" end massør

Recommended Posts

Var forbi Lee igår http://escortguide.dk/P/lee-tilbyder-erotisk-massage-roedovrevej-22101.html

Jeg arbejdede lidt sent og var i humør til noget massage med lidt ekstra, men orkede ikke rigtigt klinikker. Jeg huskede at jeg havde set hendes annonce, og kan godt lide:
1) Hun har et, synes jeg, sexet frækt look med store flotte bryster(i modsætning til de fleste thai piger).
2) Hun er lidt oppe i alderen(gider ikke alt for unge piger).
Skrev om hun var på klinik eller privat/diskret og fik det svar jeg ønskede. Vi skrev lidt frem og tilbage vedrørende pris og ydelser og fandt et rimeligt beløb - 500 for 30 min med fransk afslutning, hun bad mig ringe ved ankomst. Jeg fik add. Og satte i værk med transport. 
Ankom, ringede og gennemgik den sædvanlige med lige at blive tjekket ud inden jeg blev lukket ind. Det skal siges at hun kun ønsker skandinaviske kunder, men at hun "på grund af høflighed" ikke ville skrive det i annoncen. Fortalte hende at det måske var en idé alligevel for at undgå sure miner og tabt indtjening. 
Hun ligner fuldstændig sig selv på billedet dog med nogle kilo ekstra omkring maven (hun har haft rygproblemer og havde ikke fået trænet i en del tid sagde hun, uden st jeg spurgte da jeg ikke har et problem med lidt ekstra) og et par år mere. Jeg har svært ved at skyde hendes alder men hun er fræk at se på, og er også fræk i sin væremåde - meget åben omkring sex, hvilket jeg har oplevet ikke er normen blandt thaipiger. Hendes bryster er i hvert tilfælde super smukke og store(for en thai). Hun er en smule fladrøvet, men ikke så det gør noget.
Hun er meget snakkesalig, så hvis man ikke bryder sig om det skal man kigge andetsteds. Hun taler ok dansk men er rigtig god og forståelig på engelsk. Hun spurgte selv ifht snakke, men jeg synes det er dejlig afslappende med en kvinde der er bramfri og åben.
Nå men efter at have talt lidt om vind og vejr, lagde jeg mig på sengen og hun gik igang med massagen. Det var  på ingen måde den bedste massage, men ej heller den værste. Hun er ikke prof massør tror jeg, nok mere autodidakt i faget. Er man til en rigtig dyb massage så er hun ikke lige sagen. Større minus var at hun to gange "lige blev nødt til at tage tlf og skrive". Hun undskyldte meget, men det synes jeg er lige bramfrit og uprof nok..
Hun bad mig derefter om at vende mig om og kælede lidt for pikken med fingrene mens hun fandt kondom frem. På kom den og igang gik hun. Hun sutter ret godt, forstået på den måde at det virker helt naturligt for hende og hun bruger kun munden og tungen, fingrene legede professionelt med nosserne:) Hun tager den godt dybt, uden at det er deepthroat og taler frækt imellem(om hvad hun kun lide og hvordan hun onanerede) uden at jeg bad om det, og det elsker jeg.
Endnu dejligere var manglen på "you cum now" og lignende. Jeg kom og hun pressede de sidste dråber ud med hånden efterfølgende :)
Fik et hurtigt bad og så ud i kulden igen og hjem.
 
Stedet: Pæn lille lejlighed, meget ren og diskret med mulighed for bad. 8/10
 
Pigen: Er man til små thai nips, så er Lee ikke sagen. Hendes bryster trækker meget op og jeg kan godt lide hendes bramfrihed og ligetil måde at være på, men hun er ikke underdanig eller genert.  7/10
 
Massagen: Ikke noget at skrive hjem om, Lee er mere luder end massør. 4/10
 
Sex: Fik jo kun et blowjob, så spørgsmålet er om det kan defineres som sex jf en vis eks-præsident. Men det var godt og med god indlevelse. 6/10
 
Gentagelsesfaktor: Jeg synes vi havde god kemi, så det kunne sagtens ske. Næste gang springer jeg massagen over og knalder hende istedet - tror det er mere hendes niche. 7/10
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...