Hop til indhold
Gæst

Alessia på amager

Recommended Posts

Gæst

Så blev det min tur til at kvittere for de mange gode anmeldelser jeg har brugt som inspiration til oplevelser i denne forunderlige verden med en anmeldelse af dejlige Alessia på amager. http://escortguide.dk/P/alessia-new-25890.html

Jeg bliver lukket ind i en moderne og ryddelig lejlighed og møder en smilende og imødekommende skønhed  med et smukt tandpastasmil, som straks giver gode vibrationer. Hun angiver sin alder til 24, hvilket jeg tror passer fint. Billederne fra annoncen er ”what you see is what you get” Da hun uopfordret tager sin kimono af og afslører et par perfekte struttende bryster (ca. c-skål) beslutter jeg mig straks for en time i hendes selskab.

Nøgne på den store dobbeltseng begynder vi stille og roligt at kæle mens vi får udvekslet de baggrundsinformationer vi ønsker om hinanden. Alessia taler udmærket engelsk og er godt uddannet. Hun spørger om jeg vil have et dejligt blowjob, hvortil jeg kun kan svare at jeg ikke rigtig ved hvordan jeg skulle kunne sig nej til det meget generøse tilbud. Med et dejligt smil og fuld øjenkontakt giver hun mig nu et meget afslappet blowjob med kondom, hvor hun hele tiden holder øjenkontakt og er opmærksom på at bevare den afslappede stemning. Da jeg er ved at komme beder jeg hende lægge sig om på ryggen og får nu i samme behagelige og intense atmosfære lov at slikke hendes dejlige mis. Jeg kan hele tiden få øjenkontakt og følge hendes ophidselse stige indtil hun tager fat i mit hår efter 10-15 minutter og beder mig om at stoppe da der også er naboer at tage hensyn til som hun siger… - Vi fortsætter nu med sex på samme rolige og intense måde indtil jeg ikke længere kan holde min afslutning tilbage. Vi ligger og kæler uden stress og den unikke følelse af at tiden står lidt stille mærkes tydeligt overalt i kroppen. Hun tilbyder massage, hvilket jeg normalt ville sige ja tak til; men jeg beder bare om at vi bliver liggende sammen.

Resten er historie. Virkeligheden trænger sig på og jeg kommer i tøjet, men har dog nærvær nok til at aftale en ny tid. Hold nu k… hvor jeg gælder mig. For mig var dette en arketypisk GFE-oplevelse.

Og nu til det negative; … leder stadig efter det…

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er i Åhus til på fredag. Nej det er ikke en stavefejl. Lokal kendte ved hvad det betyder. Nå ja. Hun er stadig lækker. Billederne er 100% ægte. Chance for gentagelse: stor. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kralle skrev, for 17 timer siden:

Hun er i Åhus til på fredag. Nej det er ikke en stavefejl. Lokal kendte ved hvad det betyder. Nå ja. Hun er stadig lækker. Billederne er 100% ægte. Chance for gentagelse: stor. 

Til på fredag? Ved du om hun og Hannah kommer tilbage til København?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...