Hop til indhold
Gammel rotte

Harmony

Recommended Posts

Det blev så til en tur til Harmony. Havde ellers tænkt mig at prøve flatrate Fantasy, men de åbner først kl. 14 og det gad jeg ikke vente på da jeg stod der kl. 12! Så videre til Harmony. Da det jo er mandag var jeg godt klar over at udvalget ville være småt, og det var det også. Kun 8 piger. MEN, det blev alligevel en uforglemmelig dag. 3 minutter efter jeg var blevet instaleret ved baren med en kop kaffe kom HUN gående: SAVANNA - hold nu kæft hvor hun er lækker! Hvis nogen af jer kan huske Emmanuel; både hende 80'er pornoskuespilleren og hende gudinden der huserede i kbh. dengang, så har I et meget godt billede af hende. Dersværre er der ikke billeder på hjemmesiden. Hun er én af de 5 lækreste piger jeg nogensinde har været sammen med, og det blev til en helt fantastisk time med hende. Hun er meget blid og sensuel og har helt fantastiske bryster. Jeg var i himlen!

Derefter en tur med Dora som jeg havde håbet på ville være der. Jeg havde et godt øje til hendes lækre ungpigebryster, og de skuffede bestemt ikke. Og så var hun dejligt fræk og aktiv, så det var et godt modspil til den tidligere oplevelse, og lige hvad jeg havde brug for efter at Savanna havde tømt mig fuldstændig. At det så var i bio'en gjorde det ikke mindre frækt. Sluttede af med Nicole som altid giver et godt blæs. Havde også kig på Alicia, men hun vrkede lidt for selvsikker. Måske det var en fejl. 

Fuck hun er lækker hende SAVANNA....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...