Hop til indhold
Guest Silkeborggrisen

Silvia Lovsangsdal

Recommended Posts

Guest Silkeborggrisen

Ja, det er dårlig nok en anmeldelse, for det blev en meget kort oplevelse.

jeg parkerede bilen, stedet ligger ganske diskret, så ingen problemer der. Gik ind og ringede på, med høje forventninger.

men da der blev åbnet op, blev jeg mødt af en pige i en knald sort gang, så jeg kunne faktisk ikke rigtig se hende, gik med ind og fik kortet i hånden, værelset var dog også så mørkt at jeg ikke kunne se hvad der stod på kortet, så hun åbnede ind til badeværelset, for lyset virkede ikke på værelset (efter hvad hun sagde) først da så jeg også nogenlunde hvordan hun så ud.

Så besluttede jeg mig for at give hende kortet tilbage igen, og fortælle hende at det ikke var noget for mig, det tog hun meget pænt, heldigvis for jeg kunne ikke selv have fundet håndtaget på døren for at komme ud igen :)

jeg er ret sikker på at det ikke er hende på billederne, men som sagt var alt så mørkt, at alt sagde mig at jeg bare skulle smutte uden at finde ud af hvad hun skjulte.

http://side6.dk/massage-escort/ikast/2439

således blev min første fortælling herinde.

Jeg kan dog lige tilføje at jeg før har mødt andre ok piger på stedet, men er også før er kørt igen fordi billeder og virkelighed ikke hang sammen.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er det så Monika, dit link henviser til, men jeg var også forbi stedet fornylig, hvor en lettere overvægtig moden polsk blondine tog imod - beskrevet som en karrierekvinde og med en lang smøre om hendes fortræffeligheder :roll: - det var dog ikke så mørkt, som du beskriver, men hun var altså ikke lige min type og jeg havde måske med den lange tekst på dansk, ligesom forventet hun var dansker - så jeg valgte også at gå igen.

Tidligere for flere år siden har jeg også villet besøge Laura der, hvor jeg også valgte at gå igen, fordi der bare var for mørkt - da var hun også kun 28 år, men ellers lige min type, men jeg har bare ikke lyst til at betale for mørkekammersex.

Men ellers er det et udmærket diskret sted - og man kan vist også stadig køre bagom huset og parkere, selvom der står en campingvogn - bare bemærk om de stadig har store vandpytter, så du ikke får mudder på skoene :roll:

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var - som grisen og svinet - også forbi Silvia forleden. Jeg forlod også stedet igen med uforrettet sag, fordi jeg slet ikke kunne få lyst til at gå i gang med den hårdtpumpede, afdankede polak, der efter min mening slet ikke svarer til beskrivelsen, så desværre. Har dog tidligere haft ok oplevelser på stedet, om end det efterhånden er et stykke tid siden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...