Hop til indhold

Recommended Posts

Så blev det min tur til at ta hans kone

https://annoncelight.dk/showad/195136

Igen var jeg heldig at blive inviteret til at ta´ hans kone, og fik lavet en aftale med hende til i går, på et par timer.

Havde aftalt at jeg ville skrive når jeg kørte imod dem, så hun var klar i det aftalte tøj, vi fik lige en kop kaffe med hendes mand, hvorefter at hun kom over til mig, og gav mig et kys, og viskede om vi skulle gå ind i værelset, vi havde aftalt at jeg lige skulle tage mig et bad, så jeg bad hende blot om at lægge sig på sengen, til jeg kom tilbage, imens jeg tog tøjet af, hun kikkede dog på dyret, og sagde, dig vil jeg nyde.

Jeg ko tilbage, og hun havde svært med at vente, men her ville jeg nu forkæle hende lidt, med min tunge, inden vi forsatte. Ja nu må I selv gætte jer til resten, men et par timer går hurtigt når pigen og jeg nyder samværet, og det gjorde vi begge, så efter et par timer kyssede vi hinanden på gensyn, og jeg glæder mig allerede til de kommer tilbage.

hilsen ægte ven

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...