Hop til indhold

Recommended Posts

Indsætter lige "hendes" tekst inden den forsvinder igen:

11/11 2015 19:17

Jeg er en ung og fræk tøs på 18 år, jeg er næsten lige startet inden for escortbranchen, da jeg havde brug for nogle ekstra penge, og da jeg har et stort sex behov. Er totalt liderlig, kan ikke få nok, og jeg håber du bliver den næste som jeg skal forkæle ;)

Elsker at sutte pik, det er noget af det jeg synes er mest frækt. Håber du vil tage mig hårdt bagi, som den slavetøs jeg er. Du må godt gøre det hårdt, bare det ikke er vold hehe, men elsker hvis det er lidt heftigt, så sprøjter jeg heeeelt vildt ;)

Vi kan gøre det både med og uden kondom, men uden er selvfølgelig det dejligste for begge parter ;)

Priser: Græsk 15 min 1000 kr. Dansk 15 min 800 kr. Dansk 30 min 1100 kr. Dansk 60 min 1400 kr. græsk ekstra 300 kr. superfransk 15 min 800 kr.

[email protected]

Der er ihvertfald flere ting i teksten en 18-årig pige ikke ville skrive - eller en pige i det hele taget :roll:. Tror du skulle spare dine penge eller finde en pige, der i forvejen har gode anmeldelser :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
[email protected] skrev, for 32 minutter siden:

Nogen bestemt du vil anbefale?

Nu gør jeg slet ikke i unge slavetøser - så der må jeg melde hus forbi. Men lav selv en efterlysning med hvad og hvor du søger - så er der sikkert andre, der har nogen gode tips - især hvis du gider lave en god og beskrivende overskrift til din efterlysning

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
[email protected] skrev, for 45 minutter siden:

Det vil jeg prøve at gøre.....

Men lige nu er jeg skuffet over at være blevet snydt godt og grundigt. Har det lidt skidt psykisk pga. af det. :(

Det er jo synd for dig at du er blevet snydt. Hvis du ikke selv synes den nævnte annonce lugter lidt mistænkeligt, så bliver det dog nok ikke sidste gang. Måske du som nævnt skulle holde dig til piger med et etableret ry i branchen.

Vigtigere: Så ville jeg anbefale dig at indstille din "slavetøs-søgning" til du har fået styr på din psykiske ubalance. BDSM er ikke noget man bør lege med hvis ikke man er afklaret med sine egne problemer med fx vrede, mindreværd, skyld, skam, hævn. Og det sidste denne her sære verden har brug for er psykopater der tror "slavetøser" er sådan nogle man kan slå på eller nedgøre som alternativ til at håndtere sine egne følelsesmæssige mangler som et voksent menneske.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
[email protected] skrev, for 8 timer siden:

Nogen der kender hende her?

https://annoncelight.dk/showad/196438

Er ved at lave en aftale med hende. Hun foretrækker en bankoverførsel med det samme. Er bare bange for at blive snydt igen, som jeg er blevet af en anden profil på AL.

Alle advarselslamper blinker vist her, jf. svarene ovenfor fra andre postere.

 

Abort the mission immediately, private ....!!

Redigeret af Thai-fan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...