Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have besøgt Beer på Hvidovrevej 233 ... måtte jeg også lære Alice at kende. Billederne er ægte og vellignende. Hun er meget imødekommende, sød og afslappet. Også lidt af en "joker" ... måske knap så meget som Beer. Alice kan faktisk levere en god massage ... også en thai massage med tryk, træk og stræk. Uden at gå for meget i detaljer, så havde vi det super hyggeligt med happy ending og alt hvad der hører med. Alice rykker ind i toppen af min favorit-liste, og jeg skal forbi igen.  Der er kommet endnu en ny pige ... A ... kaldte hun sig. Hun virkede også meget sød og venlig.

Alice er på de tre første billeder ... som det fremgår :-)

http://escortguide.dk/P/lovely-thai-girl-tilbud-30-min-body-to-body-500-kr--25356.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg talte med Beer på Hvidovrevej 233 forleden .. for at booke Alice. Men Beer oplyste at Alice ikke var der mere, og hun sagde, at hun ikke vidste, hvor hun evt. var taget hen. Jeg håber, at hun dukker op igen. Hun talte lidt svensk, så måske holder hun pause der ovre. Indtil Alice dukker op igen, så må jeg finde tid til at besøge Beer. Hun er super sprød og fræk ... men vil helst undgå massage, hvis jeg har forstået det korrekt. Godt nytår.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...