Hop til indhold

Recommended Posts

Havde en fin oplevelse med Lea i Rødovre http://side6.dk/massage-escort/smukkelea/5145 

Hun har 15-20 min til 400 kr, og tilsat et øko blow blev prisen 600 kr. Stedet er diskret, og da hun åbner døren bliver jeg mødt af en glad og veloplagt kvinde, der tydeligvis kan lide hvad hun laver. First impressions last, også i dette tilfælde. Billederne passer på en prik og er helt sikkert af hende(dog ikke de sidste to i serien), super sprød krop og lækre bryster(silicone). Smuk, dejlig og opsat på at give mig en god oplevelse. Starter roligt ud med kæl, og frække moves foran den voksende mandom. Ned på sengen og hun starter ud med at give mig et dejlig og blødt blow, mens hun samler benene og skyder røven op i mit ansigt med fin udsigt til den perfekte brune røv, de strittende skamlæber og det lyse hår der falder ned af ryggen. Får snart fat, og inden længe fingerknepper jeg hende blidt i fissen, mens hun vender sig om og kigger frækt på mig med min stolhed i munden. Fedt, fedt, fedt. Hende på top, med udsigt i spejlet bagved, så bagfra og sidst om i missonæren, hvor jeg pumpende løs med hendes frække tungekys, nip i øret og ret dirty sprog kommer oppe i hende  en skøn og langvarig orgasme der tømmer mig totalt.

Aftørring, hyggesnak og indtryk af maaaasser af tid, forlader jeg stedet, med hendes varme smil og glade øjne fortsat i tankerne. Jeg kommer tilbage :-)

Redigeret af DrDre

Del dette indlæg


Link til indlæg
SweetRelief skrev, for 21 timer siden:

Kneppede du hende uden gummi?

Nej, og jeg er overbevist om at det heller ikke er på menuen..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lea er en fantastisk dejlig pige, som helt sikkert kan lide sit job og som har dette for at få mulighed for en god uddannelse§ :)

 

- tag ikke fejl Lea hun er som DrDre beskriver - en rigtig sød pige med liv i øjenene - og højde ja sikkert 168 cm unden stilletter :) og behandler du hende ordentlgit bliver du budt på besøg igen! -SUPER :)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...