Hop til indhold
Zonk

Nicol i Sydhavnen og Viktoria på Romantica

Recommended Posts

Kære alle interesserede,

jeg havde en super fræk international torsdag med besøg hos disse to frækkerter fra hhv. Polen og Sverige. Jeg havde længe studeret hvem jeg skulle besøge og besluttede mig for at starte hos Nicol og derfra tage til Viktoria.

Jeg ankommer hos Nicol http://escortguide.dk/P/-lovely-new-polish-girl-nicol-last-2-days-25589.html og bliver modtaget som en konge. Hun er polak men taler fantastisk engelsk. Jeg bliver vist ind i hendes rum (bor sammen med tre andre polske piger) og får hende fortalt, at jeg går efter en halv time med dyb fransk med slug. Hun er super sød og imødekommende og spørger, hvilke præferencer jeg har - hurtigt og hårdt eller blidt og langsomt. Jeg går efter den blide, langsomme og lidenskabelige. Hun har hele tiden øjenkontakt og indlever sig helt uhyggeligt. Hun tager den helt til roden og har dejlige gagging-lyde undervejs - min pik svulmer totalt op og føles helt fantastisk tilpas nede i hendes varme, snævre og fugtige hals. Hun kører lidenskabeligt på i 20 minutter på den måde, hvorefter jeg sætter mig op og tømmer en gigantisk ladning i hendes mund - hun leger med spermen med tungen og sluger lidenskabeligt hele ladningen med et stort smil... Jeg gik glad derfra. Satte mig i bilen og kørte mod Østerbro, hvor jeg havde booket tre kvarter hos Viktoria http://www.romantica.dk/pigerne/debuterende-victoria...

Jeg ankommer til Romantica og bliver modtaget af Viktoria (ung svensk pige) med et dejligt stort smil og en skøn og fræk svensk accent. Vi bliver enige om kærestesex i 45 minutter og går i gang. Hun lever sig super godt ind og stønner blidt ved nærmest enhver berøring. En rigtig nybegynder og ungpigeudgave af en skøn glædespige. Jeg starter med at slikke hende og der går vel ikke mere end 4-5 minutter før hun skiftevis klynker og skriger og kommer i en voldsom orgasme, så ingen i huset var i tvivl om, at hun fik en "arbejdsskade". Efter orgasmen har lagt sig, slikker jeg lidt videre og hun klynker og vrider sig som var det første gang hun fik rigtig kalvetunge. Derefter vender jeg hende om og giver hende fuld gas bagfra, hvilket hun elsker. Hun storsmiler og kigger på mig i spejlet på væggen, mens hun vrider sig ind mod mig. Inden jeg kommer vender jeg hende om og kommer med fuld musik op i hende i en missionær, hvor hun holder mig fast med benene. Derefter ligger vi og kæler lidt - hun nusser mig skønt over det hele og pludseligt er hun i gang med at hive i banditten - hun kan slet ikke lade være, mens hun taler med de sødeste svenske gloser. Hun ryger ovenpå mig og lige inden der bliver banket på døren kommer jeg for anden gang i hende - dvs. tredje gang indenfor et par timer, hvilket er en stor bedrift af hende. Kun muliggjort af, at hun er helt forrygende sød, lækker og dejlig. Jeg tog derfra med et stort smil og i den grad afstresset.

Konklusionen er, at begge disse tøser er fantastisk søde og skønne at være sammen med og begge et besøg værd.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Donmanuco skrev, for 7 timer siden:

Tak for en god anmeldelse!

Vil lige høre om du kunne beskrive Victorias ansigt? F.eks. ved at nævne en kendis hun evt. minder om. 

Jag är ingen expert på look a likes, men hade Victoria lagt lika mycket tid på sminket som när de fotograferar modeller så tycker jag att hon liknar Jessica Biel lite.

Hon är en smule rund om höfterna, bara så att man inte förväntar sig en trådsmal pige. Lite "neighbours daughter" över henne tycker jag.

 

 

Jessica Biel.PNG

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...