Hop til indhold
nullpointer

Nathaly 19 year - first time in Copenhagen - God oplevelse

Recommended Posts

Besøgte hende i går:

http://escortguide.dk/P/nathaly-19-year-first-time-in-copenhagen--25700.html

Bestilte 20 min min. uden ekstra ydelser. Hun holder til sammen med andre polske piger i Teglholmen, som en del herinde nok kender til. 

Fra start til slut var det en god oplevelse. Hun var venlig og imødekommende, og ganske snaksagelig. Badet var optaget da jeg kom, så hun bød på et glas vand, og benyttede ventetiden til at få en lille snak og lære hinanden lidt at kende.

Selve akten kan jeg ikke sætte en finger på. Hun gav et godt BJ af tilpas længde, var ikke bange for at kysse og gav en god kæresteagtig oplevelse. Hun var sød og venlig og pressede ikke på med tiden på noget tidspunkt. Da det var overstået var der heller ikke noget pres på at man skulle ud af døren, og hun tog med på badeværelset, da jeg tog et bad efterfølgende.

Billederne er ægte nok, og hun har en rigtig pæn krop. Da der kan være langt imellem man finder en pige der giver denne service, kan jeg bestemt anbefale hende. Så vidt jeg husker er hun her frem til lørdag.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...