Hop til indhold
Oldtimer

Sumas wellness - Fredericia

Recommended Posts

Jeg havde været en del rundt i landet i bil og havde fået spændinger (i ryg og nakke), så jeg tænkte at lidt kvindelige berøringer ville hjælpe. På mobilen fandt jeg Sumas i Fredericia og det betød ingen omvej.

Man ankommer til stedet og skal ind via et solcenter. Her er der en dør man skal ind gennem. Jeg tog i døren og den gik op? Frem kom en lille trind thaikvinde, hun havde ikke stået forrest i skønhedsuddelingen, men smag og behag. Lidt skuffet (havde jo håbet lidt på annoncemodellen) bestilte jeg en times massage (ikke hård).

Jeg blev ført ind på en brikseseng og bedt om at tage tøjet af. Hun forsvandt bag et forhæng til gangen, eneste diskretion. Der er ingen døre mellem de forskellige massageafdelinger, så jeg regnede med at det var et "seriøst" sted. Jeg lagde tøjet på nær underbukserne for at signalere at jeg ikke var interesseret i mere. Massagen var fortrinlig, hun kunne virkelig trykke og massere alle de ømme steder, fik at vide at min ryg og skuldre virkelig trængte (men det havde jeg nu selv bemærket). Undervejs kunne jeg hører snak fra en af de andre "kabiner", så der er mindst to kvinder tilstede.

Medens jeg lå og nød massagen på forsiden, blev den kvartfede pludselig klemt, og jeg blev spurgt om den også skulle have massage? Lidt forundret sagde jeg nej tak. Jeg var jo vitterlig kommet for at få massage.

Efter massagen blev jeg vasket/gnedet med et håndklæde med varmt vand, meget behageligt, så alt i alt en god oplevelse, men man kan altså få mere end massage, hvis man ønsker det.

Link: http://escortguide.dk/P/sumas-wellness-ny-thaimassage-i-fredericia-25450.html

og det var ikke hende jeg mødte.

Venligst OT

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...