Hop til indhold
giggsy13

Aby/Sabrina kært barn har mange navne

Recommended Posts

Jeg har lige haft besøg af http://escortguide.dk/P/sabrina-real-photo-100-....-71625813-22180.html for fjerde gang. Lad nu dette være en andmeldelse og ikke en generel debat om ydelser uden kondom, Tak på forhånd. Hun startede som Sabrina og har haft flere forskellige billeder på dog har de allesammen været fake, hvilket er dumt fordi hun har en meget lækker krop med en naturlig C skål og de er dejlige faste og struttende  som unge tøser nu har og er meget berøringsvenlige. Hun er ikke slank men efter min mening meget tilpas og med en dejlig røv også, og så har hun den strammeste fisse jeg nogensinde har haft fornøjelsen af. Kønt ansigt lidt over i latino afdelingen, og hun har god humor og hvis man aftaler ydelser så leverer hun. Hun er ikke så erfaren men efterkommer altid de instrukser jeg giver hende, så det er en fornøjelse at få besøg af Aby som hun hedder i denne uge. Hun er her til midten af december.

Del dette indlæg


Link til indlæg
giggsy13 skrev, den Monday, November 02, 2015:

... Hun startede som Sabrina og har haft flere forskellige billeder på...

...det er en fornøjelse at få besøg af Aby som hun hedder i denne uge.

Aha. Jeg havde fået den idé at det var forskellige piger der skiftedes til at bruge annoncen. Tak for informationen.

Passer det mon at hun er Ungarer, som hun siger? Hun har pr telefon, da talen faldt på de falske billeder, selv tilbudt at gå igen hvis jeg/man ikke finder hende tiltrækkende. Det er dog et lille plus i bogen..

Men alle de falske fotos, er altså en rimelig hurdle :wacko:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Blot til info; 

Jeg kontaktede Aby, på det gamle nummer som var på annoncen, da hun startede som 'Sabrina'. Hun var sød og imødekommende, og sendte nogle ægte billeder.

Det er selvfølgelig altid smag og behag, men på mig virker hun som en ikke særlig køn sigøjner, fra den fattigste del af syd-øst EU. Ikke fra Ungarn, som der stod i annoncen. 

Giggsy13 er begejstret, og det er jo mægtigt. Jeg vælger at se mig lidt mere om ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...