Hop til indhold
Jambajamba

Vildeste Trekant ved Citygirls

Recommended Posts

hej alle

sad og tænkte jeg burde give mig selv en fødselsdaggave

valgte faldt på citygirls. og tænkte det skulle være min første trekant der skulle prøves der

ankom udanmeldt, og fik først en trist melding at den ene pige var optaget og den anden var lige klar om 10 min

jeg ventede 10 min i venterummet

og ind kom Jackie http://citygirls.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=178:jackie&catid=34:sider

og hold nu op man! sikke en lille lækker choko babe. hendes billeder lever i den grad og til hende. jeg spurgte hende om det var muligt og møde den anden pige, og måske få en trekant. dette var hun helt sikkert frisk på.

der gik 10 min mere og ind kom Melina http://citygirls.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=209:maria-2&catid=34:sider

og nøj! hendes billeder gør hende slet ikke til den fantastiske gudinde hun er. sikke en skide sød og umodstålelig babe hun er.

aftale med Melina vi skulle hygge i 15 min sammen med Jackie. gik ind i bollerummet(som i øvrigt et lækkert rum) ventede et par min og så kom pigerne ind.

hilde den altså! 2 lækre babes til mig tænkte jeg bare. her begynder det stille og roligt med frækt kæleri. og min pik begynder og blive hård og vokser kraftigt ved synet af de 2 søde piger der kredser om mig.

først ligger melina ud med et godt blow på knæ, rimeligt dybt og god øjenkontakt, som var svær og holde mens jackie står og niver mig lidt i brystvorter mens hun kærtegner hele min krop. så sætter melina sig i doggy på kanten af sengen, og jeg står stående og giver den fuld smadrer med synet til den lækre numse, men jackie små kysser min krop og virkelig sørger for hendes utrolig lækre sili bryster kommer godt ind i mellem mit ansigt. 

Jackie står og tripper helt vildt, og står som om hun ikke må få lidt pik osse. der bliver skiftet kondom. og så giver jackie et mega dybt blow(helt til roden) mens melina står bag med med hendes lækre store bryster og støder ind i min ryg, mens hun nusser mine baller. og smiler frækt til mig

Jackie sætter sig som melina på kanten af sengen i doggy, og her giver jeg den dybt til Jackie. og hold nu fast en fantastisk Røv der sidder på hendes lille og petit numse, og alligevel med perfekt fylde. først var der lidt pornstøn, men kan faktisk mærke på jackie hun bliver møg' liderlig enlig, jeg siger til Melina hun skal se min pik gå ind i jackie, det ligner hun nyder synet af min pik forsvinde ud og ind mellem hendes choko baller.

jeg må trække mig ud af jackie og bede dem om og ligge sig  på sengen. her bliver der skiftet kondom, og Melina hopper op og giver en mega god ridetur, mens man rigtig kan ligge og nyde hende at hun nyder det, og se de lækre silibabs be om og blive rørt. men svært og få hænderne derhen pga Jackie konstant nussen på mig, her tilbyder hun virkelig hendes intimpiciret fisse til mig og hendes sweet titties! god øjenkontakt fra hendes side osse.

Melina skruer op for tempoet og jeg kommer oppe i hende.

Puha, det er lige så det sortner for mine øjne da jeg kommer af stor glæde over at have været sammen med sådan 2 lækre tøser. jackie ville ligesom ikke holde op igen med og nusse mens melina tørrer mig af. (tror sku hun blev lidt halv vild med mig, skal også lige siges jeg er en flot veltrænet fyr på 26)

melina smutter ud, og jackie bliver hængende og snakker med mig i nogle minutter om løst og fast. melina kommer ind igen. og sammen går vi mod døren og får en stor krammer af melina og et sødt kys af jackie. jeg takker dem for en super oplevelse og de kvittere tilbage, med de oprigtigt havde haft en hyggelig støn sammen med mig også.

 

hvis melina eller Jackie læser med her, så er jeg jeres største fan, må sige i gjorde min dag perfekt. og ja i er sku bare for lækre!

gentagelse er helt sikkert en mulighed hvis økonomi byder det eller jeg render ind i dem i byen et sted:P

til dato min bedste oplevelse, som var enlig lidt som og være med i en HustlerPornMovie. totalt godkendt, håber i kan bruge denne anmeldelse til noget.

mvh jambajamba

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...