Hop til indhold
Jogge

NEW!!! ANITA BRASILIAN NYMPHOMANIAC

Recommended Posts

Se hende på escortguide med billeder, som er ægte. 

Jeg var stærkt overrasket over at det rent faktisk var hende, og at hun var sødt og ret lækker. Hun holder til på Østerbro tæt ved ryparken station. Jeg frygtede jeg skulle møde en klassisk latina som lover det hele, men som reelt ikke er til noget, da hendes sms var fyld med 'yeah baby..' og den slags. Men hun er super flot, og spurgte om jeg vil bade først, hvilket jeg sagde nej tak til. Så tog hun mig i skridtet og sagde er du helt ren, og så turde jeg sku ikke andet end at hoppe i bad. Og tak for det, for så var hun efterfølgende gavmild med kys over det hele i et blowjob som jeg sjældent har prøvet. Med hende siddende på gulvet med røven  strittende mod spejlet så jeg kunne nyde det hele. Da jeg hende var hun ikke sart, men telefonen ringede en del gange. Hun tog den dog ikke men det er selvfølgelig irriterende at den ikke er på lydløs når der er kunder. 

Hun er sødt og snakkende og 25 år, med pænt store kunstige bryster og en lækker røv, og en utrolig stram fisse. Lokalerne er pæne. 

Redigeret af Ledvogter
Adresse angivet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jogge skrev, for 1 time siden:

 

 pænt store kunstige bryster 

Ifølge denne anmeldelse har hun gennemgået brystreduktion, men det er selvfølgelig også en slags "kunstig":

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil nu mene de er gjort større, men jeg spurgte hende ikke. Men de havde den der kombination af blødhed udenpå med hårdhed lidt mere i dybden, altså i brysterne. Derudover vil det med hendes kropsbygning være vildt hvis de havde været større fra naturens side.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var sammen hende for ca. 2 måneder siden, og jeg må sige, at jeg savner hende i dag og har tænkt over hende i ny og næ.
Stedet ligger ok tæt på Ryparken station, i en fin lejlighed på øverste etage i en beboelsesejendom, hvorfor det ikke kan siges at være diskret. 
Hun er rigtig sød, snakker svært forståeligt engelsk, men hvis man vil, kan man godt forstå hende langt hen ad vejen. Vi snakkede nemlig en del efter akten. 
Hun guttede min pik til at starte med, hvilket var en udmærket seance. Jeg synes stadig at få den der "WUAW" sutter af en GP, hvilket jeg håber I kan hjælpe mig med at finde den rette dame til at give. 
Anyway - fra sutter (uden kondom, så vidt jeg husker) til 69'eren til lidt forskellige stillinger. 
Alt i alt en fin oplevelse. Om jeg kommer igen, kan jeg ikke med sikkerhed sige. Jeg synes der er en masse andre damer at besøge, som også har fået gode anmeldelser, og som tilbyder en service til rimelige penge. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...