Hop til indhold
Buttman76

Nat / Nana Hobro. 100% gfe

Recommended Posts

Til min fryd så jeg at nat fra Sjælland pt er i Hobro.  Jeg har længe nydt hendes billeder og misundt Sjælland for at have denne godte , så nu hvor chancen bød sig så skulle hun opleves. 

Jeg ringede igår for og bestille tid, vi aftalte kl 14.30

Det var med spænding i kroppen for var pigen nu den samme som på billederne eller var alt photoshoppet.

Nat åbnede døren og jeg kom ind og der stod hun så. Lille pige med genert smil, nysgerrige øjne der undersøgte mig, smukt ansigt og en lækker krop. Mødte jeg hende på gaden så er hun en jeg ville vende mig om efter. Nøj hvor er hun smuk :-) 

Vi fik aftalt service og guldet skiftede hænder.  Jeg valgte fuldpakke,  og sagde jeg ville starte roligt med massage,  body2body hvor det så naturligt udviklede sig.

Massagen var okay uden og vinde nogle priser.  Derefter afklædte hun sig og smurte godt med olie på os inden hun begyndte på body2body.  Det var dejligt og hun brugte flittigt brysterne.  hendes hænder fandt mine boller og skaft og der blev nusset og kælet mens hun kyssede mig i nakken. Kunne mærke al det gnubberi havde virkning på hende da hendes pik var hård da hun pressede underlivet mod mine baller.

Nu bad hun mig vende mig om på ryggen og jeg bad om en 69. Desværre foregår blow med gummi for begge parter. Hun kravlede op på mig og styrede resolut hendes lem ind i min mund :-) 

Jeg har kun givet blow to gange tidligere, men med nat var det rart og naturligt. Hun har ikke den største, men den er hård under hele forløbet.  Vi ligger så og sutter og hun begynder nu og støde mod min mund da hun kan mærke jeg kan tage hende i bund. hun gaggede mig en smule, men hun var sød og spørge om det var okay Hehe.

Jeg skulle lige have en pause og luft, så jeg kørte forsigtigt tungen op mod hendes stjerne. Hun har det lækreste lille hul og det var tydeligt at sorte kys tænder hende mere end blowjob.  Hun satte sig halvt op og spredte selv ballerne og indbød til dybe våde sorte kys. Det endte da også med hun stønnede tungt da jeg pressede tungen indenfor ;-) 

Nu ville jeg så gerne modtage græsk oh med de tidligere 3 ladyboys jeg har besøgt der har de ville tage mig bagfra hvilket er lidt upersonligt for mig.

Nat sagde selv at hun ville være øverst med mig på ryggen så hun kunne se mig

 Jeg tænkte fedt.  En ny oplevelse :-) . Jeg fik glideceme på og hn trykkedesig blidt op i mig. Efter 3 forsøg var hun inde og i et langsomt tyk kom hun helt i bund. Der stønnede vi begge og hun skilte frækt til mig. Da jeg var godt udvidet øgede hun tempoet og lagde sig i en missionær på mig hvor hun blidt kyssede mig og slikkede mig på brystvorterne.  

Det fortsatte i 10 min hvor hun derefter løftede mine ben op og virkelig bankede igennem mens hun spillede min pik. Jeg kunne ikke holde mig længere og kom med et brag. Det stoppede dog ikke nat for kunne mærke og høre hun var tæt på også så jeg sagde til hende om og fortsætte. 2 min efter kom hun selv og hun sank ned ovenpå mig mens hun rystede og dirrede.  Først tænkte jeg at hun nok fakede,  men kunne se på hendes gummi da hun trak sig ud at det var godt fyldt ;-) 

Bagefter lå vi og nussede, krammede og snakkede om alt muligt.

Jeg fortalte hende at hun var dejlig og min bedste ladyboy oplevelse til dato. Hun blev helt flow og stirrede bare på mig I flere minutter. Så sagde hun Are you serious that you think Im so beautiful.  Jeg svarede ja du er den smukkeste jeg har set, og en jeg ville vende mig om efter på gaden. Jeg sagde så at det eneste der manglede for at dette vil være den perfekte oplevelse var et rigtig kys.Hun blev helt stille og bare kiggede på mig med et næsten undrende blik.  Så pludselig krøb hun ned til mig og jeg fik et dybt og vådt tungekys.  Det på trods af at hun da vi startede havde fortalt hun ikke kyssede med åben mund og tunge.

Nat er en fantastisk tøs og jeg er helt trist over hun kun er i Jylland 1 måned, så tilbage til Sjælland frem til jul. Hun sagde at hun så nok bliver hjemme i Thailand 2-3 måneder. 

Dette er klart min bedste oplevelse med en ladyboy.  Jeg følte mig næsten forelsket da jeg tog afsted :-)  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig og godt fortalt/skrevet beretning, får næsten selv lyst til at besøge Nat :-)  Men hvor finder jeg hende ( udover i Hobro ? ) Link ?

Har fundet hende nu...DAMN hun ser sød ud :shock:

Redigeret af Herrrman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er endnu mere lækker irl end på billederne @):- :-D 

Billederne der er af hende på escortguide er taget på klinikken i Hobro så de er helt nye.  

Redigeret af Krebsen76

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen.

En lille bøn: Vil du ikke prøve at læse korrektur på din anmeldelse, det er ikke fordi forståelsen bliver ødelagt, men der er vist et par ord der er blevet snuppet af "autocorrect" undervejs. Det ødelægger bare helhedsbilledet af en velskrevet anmeldelse :)

Kan være den lille Nat blev helt forelsket til sidst, kun en lille smule misundelig ;)

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen.

En lille bøn: Vil du ikke prøve at læse korrektur på din anmeldelse, det er ikke fordi forståelsen bliver ødelagt, men der er vist et par ord der er blevet snuppet af "autocorrect" undervejs. Det ødelægger bare helhedsbilledet af en velskrevet anmeldelse :)

Kan være den lille Nat blev helt forelsket til sidst, kun en lille smule misundelig ;)

 

BB

tak for info :-) 

Jo skal nok holde øje med mine stavelser og hvilke ord der bliver skrevet.  Anmeldelsen blev skrevet fra en mobil så tror fejlen ligger der ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Alle. 

Har i mange år gået og haft en lyst til en ladyboy, og da jeg ser Nana er jeg solgt hun er jo gude smuk. 

Jeg bestilte en tid og fik en time med alt,  meget af indledningen var som trådstarter sagde, sut, slik, aldrig noget jeg har prøvet før med et vedhæng på.

Vi kom igang og jeg blev lagt på ryggen og taget i missionær, og hun tog mig længe, jeg har til dato aldrig haft sådan en dyb og hård orgasme, dette er min første gang med en fyr, ( ja det er hun jo) 

Men det var bare sådan en vild og super lækker oplevelse, at jeg gik der fra med en fornemmelse i måsen men også i hovedet på at det her var noget helt specielt.

Som en service kan jeg fortælle pikken ryger når hun tager til Thailand igen, 

Synd syntes jeg for jeg nød den, 

Men vi aftalte hun vil skrive når hun var i dk igen og denne gang som kvinde, det skal også prøves     

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige haft fornøjelsen af en time i hendes selskab. Billederne snyder hun ser fantastisk ud irl. Sikke en godte hun er, vi havde en fantastisk god kemi fra første færd, og massagen var faktisk rimelig god, hun fik i hvert fald masseret min ryg og nakke så godt igennem jeg har det helt godt nu. Hun har en uge mere, på fredag den 13. November er det slut så rejser hun tilbage til København, sikke et spild af dejlig ladyboy. Sexen var også god, det er min første gang med en ladyboy, hun vidste hvordag den skulle bruges. Efter en time var det slut, hun nåede dog ikke at komme, men jeg var ovenud tilfreds alligevel. Som jeg sagde til hende mens vi lå på briksen og pillede ved hinanden, så skal hun jo arbejde hele aftenen, så hun må gerne gemme lidt til de andre kunder. Da jeg skulle til at gå kom der en anden, så jeg blev lige henvist til en andet lokale imens han kom ind i butikken. Det kostede 1500 kr. For massage og sex og det var alle pengene værd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...