Hop til indhold
Maestro

Nathaly Hot caribean . 100 % original photo

Recommended Posts

Det var efterhånden lang tid siden, at jeg havde været på besøg hos en Latina, så i en forgangne uge blev det til hele 2 besøg. Den første blev "Nathaly Hot caribean . 100 % original photo" >>NATHALY<<. Det er, ganske som hun selv skriver, 100% hende på billederne, ingen snyd ... ingen Photoshop. Så langt, så godt.

Jeg ankommer på adressen i Vanløse, hvor jeg forinden havde fået den rigtige adresse sendt på SMS. Op af trappen ....døren står på klem (en klassiker for de fleste GP'er;-)) og inde i gangen tager latina Nathaly imod mig med et dejligt snav .... blev sgu lidt overrasket, men det var nu meget dejligt, og hun kysser fint. Vi fandt hurtigt vej til bollerummet, hvor jeg bookede en halv time. Pengene skiftede hænder (700 kr.) og klunset blev hurtigt smidt lemfældigt i den nærmeste stol. Ned på den runde seng .... dejlige kærtegn, og hun en ikke nærrig med de dybe kys. Så et blowjob med gummi udført til UG ... jeg fik vendt hende til en 69'er, hvor mine fingre fandt vej til røv og mis (er ikke så meget til slik på GP'er), det lod til at hun kunne lide min leg, for safterne begyndte at løbe (dejligt at få bekræftet at man stadig kan det dersens med at bruge fingrene på den rigtige måde) .... efter lidt tid spurgte Nathaly pænt om ikke nok jeg ville kneppe hende, og tjah ... der var jo en af grundene til at jeg var kommet, så jeg tog hende lidt i missionæren ...dejlig stram, derefter lidt doggy, dejligt syn med alle de spejle der er placeret i loft og på væge. Skift til cowgirl og dejlig afslutning med sprøjt på brysterne, mens Nathaly filede løs på sin klit. Alt i alt en OK oplevelse ...men lidt malurt var der også i bægeret.

Stedet er sgu en regulær bollefabrik, hvor der ikke er meget feng shui over indretningen, og hvor rengøringshjælpen for længst er sendt på pension, og der lugter altså lidt af svedig gammel mand. Ikke så fedt!!!! 

Nathaly er en lille lort, max. 155cm. Hun er udstyret med nogle store naturlige kasser, der bærer præg af at have været brugt til amning. Kroppen er slidt ... hun er frodig og løs i sulet, men fissen er sgu dejlig. Hun knepper som en drøm ... ikke for meget støn, dejlig indlevelse, og masser af dejlige dybe kys. Hun er desuden super frisk og meget let at tale med på engelsk.

Konklusion: Pigen er sød. Stedet sutter røv. Sexen er god. Prisen er på markedsniveau.

Tror ikke jeg kommer igen. Der er alt for mange lignende steder i Kbh, med samme prisniveau, som jeg stadig har tilgode at besøge, så jeg må videre. 

Dagen efter mit besøg hos Nathaly besøgte jeg http://escortguide.dk/P/two-beautiful-girls-700-kr-20-minutes-16875.html der holder til nær Husum torv. Anmeldelse kommer snarest.

-Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er alle bordeller ikke bollefabrikker? :grin:

Har været på adressen et par gange, synes nu ikke der er beskidt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...