Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte i dag Sabrina i København syd. Stedet ligger så det er let at parkere og forholdsvis diskret. Det er dog lidt svært at finde rigtige klokke at ringe på i opgangen.

Det blev til en "Short time for 500" med nus, fransk og dansk. Der er god mulighed for at tage et bad i en god badeværelse hvor der er bruser, så legekammeraten er frist at gå til, og Sabrina gik da også selv ud for at vaske undervognen.

Sabrina er en velproportioneret pige, flot figur og med dejlige flotte bryster, der efter min bedømmelse er uden silikone, og ikke mindst et sødt ansigt med dejlig smil. Sabrina giver både god og gerne fransk, nudlen med følsomme hænder der leger med pik, kugle og baller, og der må gerne røres på bryster, røv, kusse og en finger i den våde glat glatbarberede mis. Muligvis kysser Sabrina også. De foto der er på annoncesiden er bestemt Sabrina - måske er hun mere lækker i virkeligheden. En rigtig dejlig tøs der får lysten til at stige, der skal holdes igen for ikke at sprøjte i utide.

Sabrina tilbyder også græsk, og med den røv er det bestem værd at overveje. Der er yderligere 2 massagepiger i lejligheden, men jeg mødte dem ikke. http://escortguide.dk/P/sabrina-bicht-storbarmet-latina-i-valby-e-24-timer-24039.html

Gentagelse: Gerne, det var en god oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...