Hop til indhold
Eve

TS Karen

Recommended Posts

Hej Alle!

Er på det seneste blevet helt optaget af TS Karen (http://www.sexpiger.dk/4719) efter at have set denne artikel, og har prøvet at få fat på hende i en længere periode, men uden held :( Nogen der ved om hun stadig er aktiv i Århus, og hvis ja, om jeg SKAL kontakte hende før vi kan mødes, eller kan jeg bare møde op på en adresse (og hvis ja, hvilken? Der må gerne sendes privat besked hvis folk ikke ønsker at dele offentligt :))  Skulle hun ikke længere være aktiv, kan der så anbefales andre TS piger i området, som muligvis er lidt nemmere at få fat på ^^

På forhånd tak!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er stadig aktiv. Hun har dog ikke en lejlighed at arbejde i pt. Hun arbejder nogle dage på et diskret hotel i Aarhus. Hold øje med Escort Guide. Der plejer hun at slå sin annonce op når hun arbejder. Er selv KÆMPE fan af hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ifølge EscprtGuide er der kun en transseksuel i hele Jylland der arbejder, så overvejer om Karen enten holder fri, eller at hun ikke har skrevet sig op endnu ^^ Hvis man nu er i den position at man ikke har mulighed for et besøg efter imorgen senest, er der så andre som kan anbefales? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har endelig fået fat på hende! ^^ Er der nogen som ved noget om priser? :) Eller har nogle erfaringer til hvad man bare SKAL prøve med hende? :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...