Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg tog en for holdet :)

Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk angående korrektheden af billederne. Det viste sig, at jeg havde ganske ret. Der er ikke tale om den superlækre pornomodel Eva Strauss. Men hvad møder man så?

Jeg kan se to scenarier for mig, når man møder fake billeder:

1. Man kan vende om og gå

2. Man kan vurdere om det man ser, ligner en god oplevelse og blive.

Jeg valgte scenarie 2. Hvad så jeg: En meget petite mørkhåret pige. Ikke vanvittigt smuk, men heller ikke frastødende. Meget små bryster (og de var faktisk meget mindre uden indpakning), et par særdeles velformede pusselanker, der endte i en lille popo af den slags, jeg godt kan lide. Derudover et fantastisk liv i øjnene og et lidt tilbageholdende smil.

Da jeg ankom, kom en herre umiddelbart efter mig for at tale med "Eva", de talte et østeuropæisk sprog sammen, men jeg fornemmede ingen truende undertoner eller lignende. Måske en kunde, måske en kæreste/ven, måske en alfons, der ville se hvordan forretningen gik.

Jeg blev tilbudt et bad, men var lige steget ud af badet og ind i bilen, så jeg takkede nej. Vi aftalte en halv time, selvom jeg overvejede at tage en hel. Efter den sædvanlige øvelse med: Just a minute, I'll be right back Fandt jeg mig selv i en dejlig krammer, selvom hun havde kolde fingre. Vi kom igennem opvarmningsprogrammet, så hun gik lidt varmere fingre. Der blev kysset, kælet og pillet. Der indgik superfransk i fornøjelserne og så røg BH'en. Det afslørede en meget lille barm, man kunne ane den, men alligevel føle brysternes konturer. Efter en del kyssen og kælen og gensidigt fransk, blev der kneppet (ja, det var lige det vi gjorde), ikke noget med blød elskov eller andet, men lige på og behageligt. Jeg er ikke typen, der voldknepper, men kan godt lide en gang imellem at det bliver lidt vildt. Det var det her. Vi fik skiftet stilling et par gange og så faldt trykket, selvom gummiet holdt.

Bagefter lå vi og nussede, hvorpå hunbegyndte at massere min ryg. Det er hun også god til. Vi blev ved længere en den halve time og lå virkeligt og hyggesnakkede. En sød og intelligent pige.

Eva er forøvrigt fra Tjekkiet, så det var tjekkisk, der blev talt i døren. Hun taler et fremragende engelsk, så ingen kommunikationsproblemer, hvad det angår.

Konklusionen:

Fake billeder, men absolut et topklasse knald.

Jeg ved ikke, om jeg vil anbefale hende, da det jo er at købe katten i sækken med de billeder. Samtidig yder hun en fortræffelig service, så det er op til den enkelte.

Venligst den søndagsmætte

OT

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...