Hop til indhold
Jernsvinet

FKK-Sky

Recommended Posts

http://www.sky-saunaclub.com/index.php/Startseite.html

Synes ikke jeg umiddelbart kan finde den på nogen af Frej eller Nilles Ratings

- klubben og pigerne ser da ellers umiddelbart interessant ud:

http://www.sky-saunaclub.com/unsere-girls/unsere-girls.html

og ligger jo kun 10 - 15 km syd for FKK-Acapulco

Deres priser og service, ser da også fornuftig ud:

Preise der Girls

Die erste Nummer kostet 50€.

Der Clou: Jede weitere Nummer kostet nur 30€.

Auf die Uhr geschaut wird bei uns nicht, Küssen, Französisch ohne mit Aufnahme ist Standard. Unsere Devise: Spaß mit naturgeilen Ladies für kleines Geld. Clubbesuch ohne das Gefühl, von unfreiwillig arbeitenden Damen abgezockt zu werden.

Wir pflegen ein ungezwungenes Miteinander, bei dem Zärtlichkeiten und öffentlicher Spaß an der Tagesordnung sind. Dadurch entsteht in unserem Hause eine durchweg prickelnd erotisierende Stimmung, die auf die Lust aller Beteiligten abfärbt.

og er man ikke genert, kan man få gratis sex:

Men nok ikke lige noget for Rejse:

Unsere Ladies sind keine Püppchen, haben aber umso mehr Spaß am Sex.

:wink:

Während der Partys gibt es Live-Shows, bei denen Mitmachen erwünscht ist und vollkommen kostenlos ist. So kann es durchaus vorkommen, dass der mutige Gast inmitten der lustigen Menge tabulosen Sex umsonst genießen kann. Tja, schüchtern sollte man nicht sein.

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes det ser ret fristende ud... smag og behag :)

Ser ud til udendørsområdet er begrænset til noget terrasse...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været der for ca 2 år siden - ja det er rigtigt at der findes flottere modeller, men jeg havde nu alligevel en god dag.

Ved ankomst blev jeg vist et omklædningsskab af en af pigerne - hun ventede så på at jeg klædte mig af og gik i bad. Da jeg kom ud af badet og var tør blev der budt velkommen med et blowjob i omklædningsrummet. Hun blev så den første pige den aften og fik de 50 Euro. (det er som regel reglen at det er hende der får de 50 euro)

Senere på aften sad jeg i baren ved siden af en mand der fik "fransk total".

En aldre og slidt Club, man kan nu godt have nogle gode timer der.

Vær opmærksom på at der måske kun er 6-10 piger i klubben og ikke så mange som der er opgivet på hjemmesiden - de andre piger hører til i andre klubber som har samme ejer.

Forventer at besøge klubben i løbet af oktober måned.:smile:

Wegmann....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi Sky Saunaclub.

Klubben ligger i udkanten af Wuppertal. Nemmest med bil, men der er en S-station et kvarters gang væk, 3 tog i timen i dagtimerne til bl.a. Düsseldorf.

Hvis man venter noget i retning af LR eller GT bliver man skuffet. En lille klub, med en mutter og 5-10 piger og færre end 5 nænd. Skal siges det var mandag, der er efter sigende flere i weekenden. Mænd i hvert fald.....

Indgang koster 35 EUR, man får udleveret badekåbe, lille håndklæde og en lille hængelås, man kan så selv vælge skab. Hængelåsen er den type som åbner ved et rask dask med en hammer. Og jeg var på et tidspunkt (ved afgang) alene i bad-omklædning i ca. 15 minutter - uden at se et øje. Så vil ikke anbefale at efterlade noget af værdi i skabet. Passer på sin vis med at pigerne skal have betaling inden akten - den eneste klub hvor jeg har oplevet det. Så put pung o.l. i lommen i badekåben. Et problem hvis man vil i poolen - fin og indendørs, men måtte af ukendte årsager ikke bruges da jeg var der.

Det "store rum" med baren har blændet vinduerne af,så der kun er dæmpet kunstlys. Gør unægtelig stemningen ret bordel-agtig, men en smags sag - men kan sidde i halvmørket og chille mellem turene med en kop kaffe. Stripperstang midt i lokalet, ikke i brug mens jeg var der. "Buffeten" bestod af lidt ost og skinke og brød. Jeg gik lige før aftensmaden, men så en gryde ris og duftede noget... mad. 

Udeområdet er en overdækket terrasse hvor der må ryges

Var sammen med 2 piger, som havde 2 ting til fælles: De var begge fra Spanien (sagde de), og ingen af dem fremgår af hjemmesiden p.t.

Først Corina. Rødhåret shark, som satte tænderne i mig kort efter ankomst. Yngre, slank og kunne sagtens optræde i en af de andre NRW klubber. Men ikke anbefalelsesværdig. U-tændt, pornostøn, ikke nogen stor oral-kunstner. Da vi var færdige med akten fandt hun er deo-spray i tasken og gav et par pift under armene og rundt på kroppen på sig selv!! Jeg vælger ikke at tænke tanken til ende om hvorfor.....

Den anden pige hed Anna - ikke Anna som er på hjemmeesiden nu. Høj (182), ikke spinkel og ikke tyk. En type jeg tænder meget på; ikke mindst efter hun tog bad i mændenes omklædning så jeg havde set hende i bar figur. Naboens voksne datter, GFE-agtig oplevelse, som en rigtig sød GF der giver årets bedste blow. To the end... jeg gav hende finger imens, hun var bestemt ikke upåvirket af situationen. Anbefalet, hvis man er til den pigetype.

Bundlinie: Trods den gode oplevelse med Anna er faren for gentagelse af besøget lille.De andre piger fængede ikke hos mig (som jeg ellers havde drømt om), og klub-mæssigt hænger pris og kvalitet sammen. Der er klubber som giver en langt bedre totaloplevelse.

 

 

Redigeret af slip
Stavefejl rett.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...