Hop til indhold
Livsnyder69

Nataly - Aarhus

Recommended Posts

Har her til aften besøgt Nataly i Aarhus C. 

http://www.escort5.dk/profil-12591-Nataly+52794416+Super+coctail+Aarhus!!!.html 

Ville have besøgt N & N massage som er flytte fra Herluf Trolles Gade til Grønnegade, men på trods af åbningstider til kl 22.00 (når man ringer) så var der lukket kl 20.00. Nå men Nataly måtte så opveje den manglende massage, med en 1/2 times nydelse til en tusse. Lad det være sagt med det samme. Det er ikke hende på foto, men faktisk er hende, der mødte mig i døren smukkere end hende på foto. Da jeg kom ind og bestilte en halv time, var mine forventninger hævet betydeligt. Nataly er ung og en meget lille nips, hvilket passer fint med, hvad jeg gerne vil have. 

Jeg tog et hurtigt bad og lagde mig ind på sengen. Hurtigt trak hun gummi på og igang med at sutte. Kunne straks mærke, at det her ikke var noget hun ville bruge mere tid på end højst nødvendigt. Bad hende vende sig til en 69'er og begyndte at slikke hende. Øv skuffelse nr 2.. Det er bare "no go" at slikke en kvinde i en 69'er og så der er hår, der kilder en på næsen... Skal man være glat skal man sgu være helt glat.... Nå men jeg slikkede hende lidt på klitten og det kunne jeg mærke hun reagerede på, så nej det duede ikke. Hurtigt vendte hun sig om. Kom glidecreme i skødet og satte til på mig og begyndte at ride mig... 15 sek efter spurgte hun "doggystile"? og vendte sig inden jeg nåede at svare. 1 min efter igen ny stilling. Denne gang på ryggen.. Spurgte om jeg måtte komme på hendes små bryster. "No... here" og pegede på maven. Da jeg mærkede trykket stige trak jeg gummi af og sprøjte på hendes mave. Mens jeg nød udløsningen råbte hun  "quick, quick give me paper". Så måtte jeg midt i udløsningen række ned for enden af sengen efter toiletpapir. Kom derved til at sperme på lagenet, hvilket ikke faldt i god jord... 

Kaotisk oplevelse, der ikke skal gentages. Ærgerligt for hun er sgu en dejlig lille nips, men slet ikke penge værd. Efter 20 min stod jeg igen på gaden med en blandet fornøjelse... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også prøvet hende og noget lign. situation. Hun blev total panisk ved udløsning og skubbede mig nærmest væk under selve udløsningen. Meget underlig reaktion og totalt akavet. Faktisk ubehageligt. Hun kan af samme årsag ikke anbefales på nogen måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også prøvet hende og noget lign. situation. Hun blev total panisk ved udløsning og skubbede mig nærmest væk under selve udløsningen. Meget underlig reaktion og totalt akavet. Faktisk ubehageligt. Hun kan af samme årsag ikke anbefales på nogen måde.

Hvis du havde lavet en anmeldelse dengang, kunne livsnyder have sparet sine penge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, og hvis jeg ikke havde skrevet den....så havde du kunne spare dine bedrevidende kommentarer ;)

Forudsætningen for at min kommentar er bedrevidende er, at du ikke selv havde fattet det.

Under alle omstændigheder virker det ikke synderlig kløgtigt, at du ligefrem afslører din ugidelighed.

Redigeret af FrankJ

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...