Hop til indhold
Stones

Fantastisk Prostata Massage hos Navia

Recommended Posts

Kommer jævnligt i Roskilde området og har også prøvet et par massagesteder i Roskilde og omegn, men hidtil uden trang til at vende tilbage, så ville prøve et nyt sted. Billederne af Navia http://escortguide.dk/P/navia-koen-thai-pige-31-aar-slank-og-velskabt-kvalitetsmassage-med-god-service-23737.html, tiltalte mig, så bookede en tid hos hende. Nu er jeg lidt oppe i årene, og selvom lysten stadig er der, så er det ikke altid de nedre regioner helt vil som lysten. Jeg valgte derfor en body2body massage, da Navia har en krop, der gav mig stor lyst til at prøve det.

Jeg fortalte Navia, at så måtte vi se hvordan det udviklede sig, idet jeg nogen gange kunne have svært ved at få lillemand til at følge med lysten. Hun var meget forstående og sagde, at det var jeg langt fra den eneste der oplevede, men at hun gerne ville prøve et par tricks til bearbejde lillemand på en god og pirrende måde. Hun skulle selvfølgelig have muligheden og efter en dejlig afslappende og pirrende body2body massage, så foreslog hun, at hun gav mig noget prostata massage, da hun har gode erfaringer med det, såfremt man har lidt problemer med at få liv i "dyret". Det har jeg ikke prøvet før, og WOW, Navia kan virkelig sit kram med sådan en prostata massage, som var utrolig pirrende og gav en fantastisk effekt på lillemanden og efter lidt tid stod han mere rank end længe, og jeg endte med at komme i en skøn og mere intens udløsning end jeg har prøvet i lang tid, så det var helt fantastisk. Vi sluttede af med at gå i bad sammen, hvor jeg blev vasket af Navia og endda tørret af, som en nyfødt baby, det er mange år siden jeg har prøvet det, men en utrolig behagelig måde at afslutte massagen på.

Jeg gik derfra med et stort smil, som varede resten af dagen, og sendte en dejlig tanke til Navias massage, hver gang jeg mærkede smilet om munden.    

Del dette indlæg


Link til indlæg

God anmeldelse. 

Der er nok nogen der vil så tvivl om din anmeldelse, idet du er helt ny, og anmelder meget positivt. 

Dog er der en del positive anmeldelser af Navia, så måske sker der det hidtil usete at en positiv førstegangs anmelder, slipper for at blive mistænkeliggjort. 

Skulle det alligevel ske, skal du blot s... på det. Du ved jo hvad du oplevede. 

 

Men tilbage til anmeldelsen. Flot skrevet, skriv nogle flere, tak :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad måtte du betale for fuldpa

Hej Drenge,

 

Ja Navia sælger den fulde pakke og rider dejligt, med en vagina der kan gi massage ' hands free' ;)

 

kken?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Prostate massage skrev, for 4 timer siden:

Nogle nye anmeldelser af denne kvinde? 

Linket er i udu.

Tråden er 3 år gammel.

Så du får næppe positiv respons på dit spørgsmål. 

Men alligevel   ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...