Hop til indhold
1001nat

Gabriela, Struer

Recommended Posts

Så fik jeg mulighed for at besøge denne skønne kvinde: http://side6.dk/massage-escort/gabri25/7372

Måske ikke verdens mest diskrete indgang, men Gabriela åbnede døren inden jeg nåede at banke på. Blev modtaget med et kæmpekys på kinden.

Der var ikke langt fra entre døren til soveværelset, - og sikke en vildbasse hun var, da hun først kom derind. Det er meget længe siden (om nogensinde) jeg har mødt en så givende glædespige. Selvom jeg bare havde bedt om en gang dansk, så blev der både suttet bryster og mere intimt såmænd også (gensidigt)!! Jeg lå og nød hendes "håndtering" hvilket hun benyttede til at hoppe på banditten og ride mig i et tempo, jeg aldrig har oplevet en pige kunne gøre. Jeg er ret overbevist om, at hun fik en orgasme - wauuuuu!!!!

Billederne er absolut ægte - det vil sige - de lever dårligt op til hendes udseende. På billederne ser det ud som om, hun har nogle kraftige lår - de er altså mindre i virkeligheden. Hun har et smukt ansigt, så havde hendes engelsk bare været forståeligt, så havde hun fået absolut topkarakter i alle discipliner.

Hun skal bestemt besøges igen......

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...