Hop til indhold
Soothingone

Rejsekammerat?

Recommended Posts

Hej, er en svensker som er helt ny på det her (undskyld i forvejen min dansk)

Jeg hører så meget godt om FKK i Tyskland, men vil ikke afprøve det alene, er der måske nogen der gider tá en svensker under sine vinger og rejse med i en dag eller to? Er og ganske genert generalt, og jeg skulle ha svært at sige nej hvis der er nogen piger der prøver at tage røven af mig, så hvis du har erfaring er det jo en bonus :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

cool Nille, kunne være man skulle prøve at tage med dig ,  en dag, har hørt så vildt om Tyskland og pigerne dernede, har kun erfaring herhjemme, Spanien og Colombia 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nille, tak for tilbud :)

kan vare jeg antager det til neste gang, men om 2-3 uger bliver det lidt svært :) måske får vi mødes op en aften i Kbh og svinge en bæger og lære hinanden at kende sådan at det er mulig at får det så sjov som mulig på fremtidens rejse :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nille, tak for tilbud :)

kan vare jeg antager det til neste gang, men om 2-3 uger bliver det lidt svært :) måske får vi mødes op en aften i Kbh og svinge en bæger og lære hinanden at kende sådan at det er mulig at får det så sjov som mulig på fremtidens rejse :)

Cool du siger bare til når du er klar, jeg er på tur næsten hver månede :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

cool Nille, kunne være man skulle prøve at tage med dig ,  en dag, har hørt så vildt om Tyskland og pigerne dernede, har kun erfaring herhjemme, Spanien og Colombia 

Hej Thanos

Du skriver at du har erfaring fra Colombia. Ved godt at dette er i Tyskland forum, men hvad kan du anbefale i Colombia og er det til at tage dertil hvis man ikke kan spansk?

Har ikke været der, men er helt vild med piger fra Cali - har du været der?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hola wolf, yupper var 1 måned i Colombia for 3 år siden og 10 dage i Cali, rejste rundt i forskellige byer, da jeg ikke ville til Brasilien, da alle andre rejste dertil, og synes kriminaliteten er for voldsom i de fleste byer i Brasilien, har datet nogle brasilianske piger herhjemme, som nyder at kunne gå på gaden herhjemme selv om aftenen, hvilket de ikke kan i mange stor byer i Brasilien selv som indført, og ikke turist som normalt er et oplagt mål. ved godt fattigdommen er stor i Brasilien og derfor kommer der også mere kriminalitet som følge heraf ofte.

 

Colombia er et land i rivende udvikling, for 10-15 år siden totalt lukket for omverden, men de fik en præsident som så anderledes på udvikling for landet, ved at starte med at give fattige en mulighed for at uddanne sig, unge som ikke har familie der har råd og forbindelse, ved at tage 2 år i trafik politiet, kan de komme gratis på universitetet, det er win win for mange og mulighed for at gøre sig fri af fattigdommens lænker, der vil altid være fattigdom, men ved at starte i bunden, kan man gøre en forskel for et helt land, derfor har kriminaliteten også faldet voldsomt, over 15 år, opbakningen til oprørsgruppen Farc er også faldet markant, så derfor de ikke har så stor indflydelse som før, da da de fleste hellere vil uddanne sig. farc opererer langs grænserne sammen med narko kartellerne nu, så de gamle historier om at turister bliver bortført er ikke noget der længere sker, med mindre du er kendt og rig, eller arbejder for et multi firma, så kan du selvfølgelig være udsat, da dette er en kæmpe forretning i hele syd-Amerika. 

for at komme korruption til livs, har man i politiet, valgt at tilbyde politiet og deres familie, sundheds forsikringer samt tilbud for deres børn at uddanne sig på statens regning, hvilket har gjort at de politi betjente jeg snakkede med, virkelig ikke var nervøse for at blive opdaget, da de ville miste alt, det har gjort, det er sværere end før at bestikke end betjent, end hvad der var normalt før i tiden, dette er en kultur der tager lang tid at ændre sig, men det er sgu da en super måde at ændre tingene på. 

korruption vil altid være en del af syd-Amerika for dem som har rejst der, både pga narkokartellerne og mafiaen såsom den Italienaske. 

men som sagt har multi nationale firmaer med USA og Kina Tyskland i spidsen oprettet en masse firmaer der, selvfølgelig pga. af lønnen men også fordi Colombia er kendt for deres høje uddannelses niveau. så det har før til en lang større middelklasse end man normalt har kendt til. Danmark åbnede en ambassade i December 2014, og man skal ikke længere have Visa fra Colombia til danmark, da Danmark har set kæmpe vækst muligheder i Colombia, som idag er syd-Amerikas 3 største økonomi, som buldre der udaf.

landet har en lang og kedelig tradition for meget mand chauvinisme, så mande kvinder selvom der er højt uddannet, har svært ved at komme til tops i større firmaer, eller mindre, desværre alment kendt sex chikane er stærkt udbredt, og fagforeningerne, har ikke den store magt, da de igennem mange år  har fået slået deres ledere ihjel, landet er langt fra hvad vi kender til og er vant til herhjemme, men det er et land hvor der sker en masse positive ting, men der er mange ting der stadig halter bagefter.

I hovedstaden Bogota er som andre storbyer, der bor 9 milioner mennesker, så der er masser af gang i den, selvfølgelig områder hvor man ikke vil henne, men spørg taxi charfføren, der er områder selv de ikke kommer. Jeg havde igennem 6 måneder datet online på Colombian cupid, så havde aftalt at mødes med flere piger, i de forskellige byer, jeg besøgte om kom med rundt, super fedt, men man altid den bagtanke, at de kun er ude efter ens penge, men er man på tour de fis, så skal man nok få det sjovt :-) 

Colombiaske og Venuzuelaske piger, synes jeg er nogle af de smukkeste piger i verden, og super sexy.

du kan møde og date normale smukke piger, du kan som i Thai land, leje dig en kæreste i den  tid du er der, kaldes prepagos, meget udbredt og de piger bliver der set ned på generelt, af de almindelig piger. de har også bordeller og escort piger som alle andre lande, med bredt sortiment. Colombiaske mænd er desværre kendt for at være voldelige og jealoux anlangt, så mange piger drømmer om at, finde prinsen på den hvide hest af en udlænding. Jeg skulle mødes med en pige fra cartagena, og jeg er normalt en rimelig selvsikker fur på 36 dengang 33, men da jeg mødte hende, anede jeg ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, har aldrig skulle på date med så flot en pige, brugte en uge sammen med hende, og inviterede hende til en drømme ø i Colombia San Andres. 23 årige super  smuk pige, uddannet i kommunikation på bogota's univeristet, så hun var bedre uddannet end mig. Hendes jealousi, gjorde vi flere gange kom op og skændtes, nok sammen med jeg snakkede ikke super godt spansk, og hun ikke snakkede super godt engelsk men ville gerne lære det, tilsat jeg nok havde hele tiden, havde  den bagtanke at det kun var mine penge som gjorde mig interessant. Hun vilel gerne kom eog besøge mig i Danmark, og normalt er jeg ikke en jealoux anlagt person, men fik det sgu mærkeligt over, hvor lang tid ville jeg kunne holde en så sindsyg smuk og sexy ung pige hos mig, jeg er ikke rig, er en almindelig fyr med et ganske normalt arbejde, derovre fyrede jeg penge af til den store guld medajle, livet ville være noget anderledes, herhjemme, skulle forsørge en der skulle lære dansk og engelsk. Da jeg kom hjem, gik det mig på lang tid og valgte ikke at tage chancen, og inviter hende hertil. i dag 3 år efter kan jeg stadig tænke om jeg gjorde det rigtige, har selvfølgelig ikke kontakt til hende idag. overvejer om jeg skulle tage dertil igen. 

har en kammerat der er blevet gift med en kvinde fra colombia, han er 45 og hun er 32, alders forskel er normalt i Colombia på 10-15 er ikke noget man synes er forkert eller mærkeligt, da man ser på at manden kan tilbyde sikkerhed og fremtid for en pige. 

Byer som Cali, er fantastiske, da der ikke kommer rigtig nogen turister, så man har rig mulighed for at møde nogle rigtig dejlige damer, de har en temperatur omkring 30 hele året rundt, så de er meget udendørs. Hvis man ikke kan et kuk spansk, så brug Colombia cupid, og brug oversættelse, til at snakke sammen inden man tager afsted, så kan man lære noget om hinanden. Det er kutyme at manden betaler for alt når man er ude, sådan er deres kultur, man skal ikke prøve at være nærrig, men man bliver som regel belønnet i den anden enden :-)  

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...