Hop til indhold

Recommended Posts

Er man til mørke piger er her et RIGTIGT godt bud. Billederne er ikke hende, men hun er bestemt VIRKELIG  lækker og stram!!

Havde egentlig kun bestilt super fransk til 500, men burde have taget flere penge med... fik lov listen  ind finger ind under det udmærkede blow.. og hun er Meget stram, og hendes røv og hud er i en klasse for sig. Havde Voldsom lyst til at tage hende godt og grundigt bagfra også. Det må blive en anden gang ;)

Stedet er rimelig diskret og pænt

Pige: 9

Sted: 9

Udførelse: 8

Gentagelsesfare: STOR

Link:

http://www.escort5.dk/profil-11179-ISABELLA+91951589+TR%C6FFES+I+FREDERICIA.html

Redigeret af Marcus
Error

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Linket siger ikke meget om priser og ydelser - kan du hjælpe her.

Hvor godt sutter hun og kan hun megafransk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tvivler på hun tilbyder megafransk? men prøv at ring/sms.. hun taler rimeligt engelsk. Hun er nok mere lækker end god til fransk, men bestemt en tilfredsstillende præstation ;) og hendes hud og røv mere end opvejer det hele ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Okay øv, jeg har knaldet mange lækre piger i mit liv og er kommet lidt over det. Jeg vil ikke betale for kun skønhed, men er det i kombination med frække ydelser, eller allerbedst hvor de viser kvindedyret i liderlighed og alle hæmninger bliver kastet - så er jeg klar.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter min mening er hun ikke værd at bruge så meget som 5 min på. eHavde via sms aftalt 40 min med superfransk efterfulgt af fransk til hende og til slut dansk i div stillnger. Det hele startede med at der i stueetagen stod en ældre herre og hang ud af vinduet og stirrede for vildt da jeg parkerede og gik hen og lukkede mig ind! Op af trappen og sikke et syn, en fantastisk smuk pige med god krop og fræk påklædning. Så langt så godt, så skulle vi til at lege og hun farede ind og ud af lokalet, hun skulle tisse, hun skulle pudse næse, hun skulle ditten og datten, da hun endelig blev i rummet skulle hun fumle med musik osv. så satte hun kondom på, altså ingen superfransk, og hun blev blot sur da jeg nævnte vores aftale. Nå hun suttede løs, mens jeg pillede lidt uden på hendes undertøj, jeg endte med at komme i kondomet og hun.forlod igen rummet for at, kaste op, lød det til.... jeg skyndte mig at få tøj på og forlod lejligheden. Virkelig dårlig oplevelse. 

Ps:hun kastede ikke op grundet lugt eller lign. hun mente selv at det ikke var nødvendigt med et bad!

Stort spild af tid og penge....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har haft to gode oplevelser med hende - hun er fra Habana på Cuba.

Første gang fik jeg et langt blow, dansk - forfra og bagfra. Tog hende i røven - til at starte med var hun lidt nervøs, og blev ved med at sige "easy" og "slow", og jeg tog den selvfølgelig med ro... Troede at hun ville krybe udenom, men hun foreslog at vi skiftede stilling, så hun kunne ride pikken ind i stedet. Hold kæft det var frækt og stramt - kunne se hendes godt åbne fisse, som jeg meget stille stak en finger op i, imens gled hun langsomt men sikkert ned over min pik. Havde jeg ikke været så koncentreret så havde jeg sgu kommet... Hendes bageste hul var nu klar til en ordentlig tur - jeg tog hende bagfra - først langsomt, men helt i bund imens hun stimulerede sin klit/skamlæber... Stadig bagfra/ovenpå og med et godt tag i hendes lækre røv/sengegavlen gennemknaldede jeg hende i røven så det klaskede og hun tog fandme imod skal jeg love for!! Jeg var færdig og kunne ikke mere...

Fed oplevelse!!

Anden gang bollede jeg hende først i flere forskellige stillinger og sluttede med blow og kom første gang. Bagefter kneppede jeg hende analt og sprøjtede på hendes bryster....

Jo hun er sgu hot nok!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...