Hop til indhold
lichette

FRÆKKE SOFIE FRA HERNING PÅ 19 http://annoncelight.dk/showad/190948

Recommended Posts

Jeg har besøgt Sofie fra Herning et par gange nu og hun er helt klart besøget værd. hun sutter rigtig godt pik og tager den dybt og så ser hun rigtig fræk ud. det er privat hjemme hos hende og det er i hyggelige omgivelser med stearinlys tændt derinde. jeg kan hvertfald helt klart anbefale hende! og så er hun samtidig rigtig rar at være sammen med, hun er en super sød pige og går meget op i at du får en god oplevelse.

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Grækeren

er det muligt du har et link til Sofie i Herning.... for at undgå misforståelser ;-)

Edit:

den er jo i overskriften...så det først nu :-)

https://annoncelight.dk/showad/190948

Redigeret af Grækeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest bullermadsen

kysser hun og hva med slug

Del dette indlæg


Link til indlæg

er da utroligt at fyre ikk kan finde ud af at læse annonce som  piger laver på deres profil.  pigerne laver annonce fordi fyr skal se hvad de tilbyder.

LÆS  DA LIGE ALT SOM ER DERPÅ.     en ting mere. hvorfor spørge om alt andet pigen ikke er til.  FYRE husk et nej betyder nej,

hold da op hvor mange fyre lyver om mange forskellige ting de får nej til.   tåler ikk modgang

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der har været en glædespige der hedder Lichette i det jyske. Den 21/12 2013 skriver fortæller brugeren Lichette lidt om sig selv i en efterlysning om glædespigen Lichette. Lichette skriver : hej hedder Lichette og er 20 er født i 1993

Vi havde fat i brugeren på pm, og brugeren underskrev sig med et mandenavn i sit svar på pm, men sagde at brugerprofilen Lichette tilhørte glædespigen Lichette.

Det er vist ikke nogen reel anmeldelse dette her. Den låses, og vi sætter en endegyldigt stopper for det her forvirrende brugernavn Lichette.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.
×
×
  • Create New...