Hop til indhold
8620

Dejlige DinaG...Med et tvist...

Recommended Posts

Nu er det vist min tur til at komme med et lille pip. Besøgt Dina i et hus i Bording, da hun var blevet bedt om at flytte ud af motellet i Viborg  dagen før, og derfor havde været "hjemløs" sider dagen før, hvor jeg oprindeligt havde forsøgt at få en aftale.

Nå, men tidspunktet oprandt, og jeg stod og trippede uden for døren, men hun fik hurtigt åbnet op. Jeg blev budt velkommen af en køn, solbrun pige, der efter min menig er en rigtig flot pige. Oprindeligt havde jeg blot bestilt et blowjob, men jeg syntes hun så dejlig ud, at jeg i stedet bestilte en halv time. Da vi havde fået tøjet af, gik hun stille igang med superfransk. Det skal siges, at jeg efter det mislykkede forsøg på en aftale dagen før, selv været igang med at tage det værste tryk et par gange, hvilket nu gik lidt ud over "rejsningseffektiviteten", hvis man kan bruge det udtryk :)

Hun var ihærdig, og ved hjælp af en 69'er, blev jeg kampklar og vi et kondom på. Det dejlige ved Gina er at man må bruge alle 3 huller og jeg gik direkte efter det bagerste. Hun var dejlig stram, og der gik ikke længe før jeg var færdig. Og her kommer så tvisten. Dina kigger på uret og spørger om jeg vil have mere for der er gået under et kvarter. Jeg siger til hende, at med førnævnte "rejsningseffektivitet" ville det nok blive mere end op af bakke :)  Men jeg var egentligt også godt tilfreds med det jeg havde fået. Hun siger så resolut, at hvis jeg kun har brugt et kvarter, skal jeg også kun betale for et kvarter, og jeg får differencen tilbage. Se det er noget vi forstår i Jylland :) 

Dina kommer med mine varmeste anbefaleninger. Hun er sød, blid og varm, men samtidig fræk som bare fanden. Jeg kigger helt sikkert forbi på et andet tidspunkt!

http://www.escort5.dk/profil-8770-DinaG.html
 

/8620

Redigeret af 8620

Del dette indlæg


Link til indlæg

.Billederne er DinaG - en meget smuk kvinde. Du kan glæde dig.

 

det vil jeg gøre.. måske mødet med hende udmønter sig i min første anmeldelse :smile:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende 3 gange

Og været yderst tilfreds

Priserne er lave 

Fantastisk flot naturlig pige først i trediverne pænere en billederne 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Prebenmikkelsen skrev, for 1 time siden:

Så bliver det en køre tur fra Skive mod Bording imorgen. 

Håber hun er turen værd. 

De bryster er turen værd, selv om det var fra skagen, med resten af DinaG så det Bergen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...