Hop til indhold
Guest Alkoholikeren

Sopha Wellness på Frederiksberg

Recommended Posts

Guest Alkoholikeren

Ja så kommer anmeldelsen af Sopha Wellness

 

Jeg havde haft en hård dag på kontoret og trængte til en god gang massage og et ligeså godt blow.

Jeg surfede lidt på nettet og fandt en klinik – ringede og lavede en aftale.

Vel ankommet – kom jeg ind i massagerummet – gardiner mod Nordre Fasanvej blev trukket for – lokalet var rent pænt og linned og håndklæder var ditto, der var en svag aroma i luften af kamfer og andre æteriske olier.

Penge skiftede hænder og jeg tog tøjet af. In kom massøsen ikke hende på hjemmesiden men en anden kvinde, jeg gætter hendes alder til 35 + under 40. Barm pæn B skål – hun var tækkeligt klædt shorts og thshirt samt BH.

Massagen var effektiv god men virkede lidt uorganiseret efter hun havde masseret ryg men fødder arme blev jeg bedt om at vende rundt og ligge på ryggen – et lille håndklæde blev lagt over mit skridt – og på intet tidspunkt blev der lagt op til happy ending.

Efter massagen gjorde hun mine til at gå og lade mig alene for at tage tøj på, så jeg spurgte om happy ending og fik at vide der var mulighed for handjob og intet andet, så det blev HJ. Også dette HJ blev udført fint godt og professionelt pris 300 oveni massagens pris i alt 700 kroner.

Klinikken har ikke annonce på escortguide.

Tiden holdt fint massagen varede reelt en time. Efter mit cumshot sparede hun ikke på service – aftørring afvaskning med vådservietter køkkenrulle.

Tilfreds gik jeg ud af klinikken.

Et lille kritikpunkt der er ikke den der lille pude med hul til hoved men dog en wellnems ambipur pude hvor betrækket blev udskiftet før jeg fik den lagt under hovedet.

Der var i slutning af massagen lyd af et mindre barn der kaldte på sin mor (massøsen) Det havde jeg gerne undværet og massøsen låste døren ind til massagerummet. Det kunne hun godt have organiseret sig ud af.

Massøsen talte ok dansk og engelsk.   

Link  http://sophawellness.dk/

 

Alko

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...