Hop til indhold
Gæst

Shelia Moon i Svendborg

Recommended Posts

Gæst

Har lige være hos hende for et par timer siden. Det er ikke løgn, når hun skriver at hun er en lækker sag med en fyldig sambamås;) 
Jeg købte en halv time med hende og fik fuld valuta for pengene. Hun kyssede godt, og var meget kælen. Det var tydeligt at hun rent faktisk nød det, og det gjorde jeg også. Var der i lidt mere end en halv time, og fik virkelig en god oplevelse. Hun var stram i fissen og ømmede sig dejligt når jeg stødte til i hende. Da jeg kom havde hun hænderne på mine balder og holdt mig inde indtil jeg var helt tømt, og sendte mig det skønneste smil, da jeg var færdig.

http://side6.dk/massage-escort/sheilamoon/6794  

Hun er desværre ikke tilgængelig så tit, for da vi snakkede bagefter gik det op for mig , at hun faktisk ikke gjorde særlig ofte. En skam vil jeg sige;) Det er absolut ikke sidste gang jeg har være oppe i hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Jeg var der også i går og kan kun tilslutte mig hvad pjn her skriver. :-) Håber også hun kommer igen, så skal hun blive fyldt ud. Købte kun et bj da det var lidt sent på måneden. :-o

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...