Hop til indhold
HumleManden

Besøg hos Navia i Roskilde

Recommended Posts

Hej Alle. Så kom turen til mig og skulle besøg Navia i Roskilde. http://escortguide.dk/P/koen-thai-pige-31-aar-slank-og-velskabt-kvalitetsmassage-med-god-service-23737.html

Stedet:

Lille, men hyggeligt. Der er et fin bad, og et godt rum til massagen. Det er rimelig vist diskret, men nu er jeg ikke så pinlig over det, så ligger ikke meget mærke til sådan noget. 

Pigen:

Wow, wow. Først og fremmest kan jeg kun sige at hendes bryster er spot on som på billederne. Store og dejlige at lege med. Hun forstår virkelig at bruge dem under massagen. Derudover har hun også en fin og slank krop som hun bruger fuldt ud ved body-to-body. (Og hun ser endnu bedre ud med udslået hår, langt og smukt.) . Hun er meget glad og positiv, og forstår virkelig at sætte kunden først og give en god oplevelse.

Oplevelsen og massagen:

Ja, jeg ankom så om aftenen efter en anden aftale. Jeg havde ringet på forhånd og aftalt et tidspunkt. Da jeg ringede på åbnede denne søde kvinde (som ser yngre ud end 31 efter min mening) og jeg blev inviteret ind. Vi snakkede kort om hvad jeg skulle have og endte på en time med alt for 1500. Jeg startede med et bad og lagde mig derefter ind. Kort efter kom hun ind, tog tøjet af, og startede massagen. Først en god omgang hårdt i skuldrene og derefter en blanding af tantra og body to body. Det er var en meget speciel oplevelse. Har været andre steder før, men hun er den første jeg har oplevet som har levet sig så godt ind i massagen til kunden. Det var meget sensuelt og hun gjorde godt brug af hænder og krop. Efter et stykke tid blev det så tid til det frække. Hun gav mig et kondom på og vi gik igang. Det varede ikke længe før vi begge var færdige og tiden var ved at løbe ud. Vi valgte derfor at gå i bad sammen for at få skyllet olien af. Det var en sjov oplevelse af blive vasket og tørret af en anden person mens man var i bad. Noget nyt, men spændende. Jeg tog derefter tøj på og vi krammede samt sagde farvel.

 

Konklusion:

Helt sikkert pengene værd. Er sikker på at jeg vil besøge hende igen. Det eneste jeg måske tænke der kunne have gjort det bedre var lidt stille baggrundsmusik at nyde massagen til. Men jeg kan kun anbefale hende til alle som ønsker en god oplevelse. ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...