Hop til indhold
Mr1time

Naboens arabiske Datter

Recommended Posts

lige kommet retur efter et besøg ved ovenstående skønhed. (Set fra øjnene af en gammel gut sidst i 40'erne) ved ikke hvor meget arabisk der er i hende, men totalt ligegyldigt. Hun var rigtig god sex, og det var det jeg kom efter.

http://www.escort5.dk/profil-4365-ODENSE+N+-+Naboens+ARABISKE+22%E5rig+datter.html

havde aftalt 30 min. Fransk + gensidig fransk + sex, til kr.1000.- på SMS. Fik en adresse oplyst i en boligblok samt et hus nr. som hun dog skrev ikke var det helt rigtige, men det ville jeg få når jeg holdt foran blokken.

som aftalt fik jeg det rigtige nummer, og gik op til hende ( lidt nervøs efter tidligere tråde som ikke har været helt enige om hendes udseende.

hold da op en flot pige, godt nok ikke hende på billeder men en rigtig godte. Fik afleveret nogle moneter og af med tøjet. Blev lagt på sengen hvorefter gun gik i gang med at få kalorius helt stiv, ikke det store arbejde, da den havde klaret det helt selv ved synet af hende. Hun begyndte at give blowjob og det varede faktisk lidt inden jeg fandt ud af at jeg havde fået gummi på af munden med de flotte røde læber. Bad hende så om at vende sig så min tunge også kunne komme på arbejde, jeg slikkede det bedste jeg har lært mens en finger legede med hendes indgang. Efter et stykke tid rejste hun sig og satte sig til at ride mig, mens mine hænder leger med alt hvad de kan komme til på hendes flotte slanke krop med faste små B skål bryster.

hun står af og lægger sig på alle 4 og fortæller at jeg skal tage hende bagfra, for satan da en flot lille fast numse. Jeg kører løs og mit hoved glemmer at tænke, så jeg fyrer kanonen af. DER ER KUN GÅET 15 MIN. Syntes ellers vi har været lang tid igang, men fik jo hvad jeg kom efter, bare hurtigere en jeg håbede. 

De næste 10 min ligger vi bare på sengen og snakker sammen, på lidt blandet Engelsk og Dansk. Hun kan sagtens forstå og tale det meste på Dansk, efter at hun bor i Danmark igennem 2 år sagde hun.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ninkes skrev, for 1 time siden:

er der nogle der ved hvor denne skønhed er blevet af,,,,

Der har været en annonce for nylig i Odense med en pige der brugte de samme billeder som hende. Om det så rent faktisk var hende ved jeg ikke. Jeg mener hun kaldte sig Aneta.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...