Hop til indhold

Recommended Posts

http://escortguide.dk/P/mette-blid-slavepige-onsdag-19-8-10-20-22275.html

 

Jeg er slet ikke Edward Norton, men Mette kunne faktisk godt dublere Emma Stone. Ikke sådan at de to ligner hinanden på en prik, men de er beslægtede i deres lidt upolerede udstråling og deres kropsbygning, og der er noget ved ansigternes konturer der kan minde om hinanden. Emma Stone kunne jeg (også) virkelig godt - klart, hun har ikke en Scarlett Johannson-bred appel (har nogen i branchen det - så send mig lige en besked), men fuck hun oser langt væk af noget jeg godt kunne bruge en længere stund eller flere med.

Der er lidt af det samme med Mette, som jeg også besøgte samme sted for ca. ½ år siden:

Jeg ville egentlig have gentaget før, og i sidste uge var der endelig en vagt, der passede med min tid, men så meldte hun sig syg! Damn. Godt der så var mulighed igen i denne uge, hvor hun endda havde en meget lang vagt. Egentlig gjorde det mig lidt bekymret for om hun ville være alt for træt efter en lang dag, for jeg fik booket den sidste tid (endda i sidste øjeblik - jeg har ikke altid mulighed for at forudsige, hvornår jeg er fri), men det var hun ikke, skulle det vise sig. 1 times blid slavepige (jeg var, som det vil fremgå, nødt til at give hende smæk) + slug blev bestilt og accepteret meget hurtigt på sms og så fik jeg lidt travlt med at vaske det værste af dagen af og hæve lidt ekstra inden jeg kastede mig på cyklen i fuld fart mod Frederiksberg. Nåede det akkurat.

Tog en hurtig skyller igen på stedet og gik så hen til Mette, der stod foran den høje seng, som er omgivet af spejle på tre sider. Genialt.- Nu er jeg ikke så "Dom", at det gør noget - også derfor lægger jeg anmeldelsen her, så jeg startede med at genopfriske Mettes kys, mens mine hænder genopfriskede deres hukommelse om hendes krop. Hun havde stadig sko og bh-sæt på, da jeg vendte hende om, så hun kunne bukke sig ind over sengen i en stilling, der ikke ligefrem gjorde hende mindre indbydende fra nogen af de vinkler spejlene bidrog til. Jeg kælede lidt for hendes røv og gav den så det første klask. Lidt flere, jeg skulle lige finde mit sigte og den rette styrke, før det blev "rigtigt," men så fik den ellers hvad den fortjente og udløste de kæreste klynk i den anden ende, mens den stille og roligt begyndte at rødme klædeligt. "Det er sgu da meget sjovt - det her," sagde jeg og Mette svarede et eller andet med et smil i stemmen. Jeg vendte hende og forklarede at jeg var nødt til at give hende smæk, fordi det var så sjældent hun havde vagt, når jeg har tid.

Sengen har en god højde til mig, fx passer den til at ligge på knæ med Mette på ryggen trukket frem til kanten - hendes ben lige op eller på mine skuldre og hendes fisse ud for min mund og let tilgængelig for mine hænder. I spejlene ser det godt ud når jeg står på gulvet og tager fat om Mettes hoved, mens hun har min pik i munden, og roligt presser os lidt tættere på hinanden. Det er også fedt at se på Mette rødme på overkroppen og vride sig, mens jeg står på gulvet og hun ligger på siden, og jeg bare får lov at kneppe hende, mens jeg kan nå både de strittende brystvorter og den lækre røv med hænderne. I 69 på sengen med Mette over mig er synsindtrykkende overvældende: Røv og fisse centimeter fra mig - i spejlene kroppen og min pik der forsvinder. Indretningen er virkeligt velegnet til at stimulere visuelt, men Mette er sandelig også god til at stimulere på alle de andre måder. Og hun er lydhør og reagerer hurtigt, som når det bliver for godt at kneppe og jeg vil give hende den ladning hun fortjener - så kommer hun hurtigt ned fra sengen og griber min pumpende pik med sine læber. "Dygtig," sagde jeg, mens benene eksede under mig, idet hun sugede mig helt færdig.

Lidt vand - op på sengen. Jeg kommenterede spejlene og Mette sagde at jeg næste gang skulle lade hende ride og kigge hende over skulderen - for så var der frit udsyn til det hele. Men hvorfor vente - der var tid og lidt krudt tilbage, så efter lidt oral hjælp kom der igen gummi på og som sagt så gjort: Fin, fin udsigt. Det blev til en stilling mere uden klimaks og så skulle Mette nå at rydde op for at aflevere lokalet. Kunne også denne gang have brugt længere tid, men på den anden side skal man heller ikke spise sig stopmæt hver gang.

Undervejs var der lidt "sjov" sjov også: En pengeseddel fløj ud, da jeg pillede hendes BH af og det udløste et mindre latteranfald midt i det hele. "Jeg er lidt kikset," påstod hun, men jeg svarede at der intet kikset er ved hende. Det er der heller ikke. Hun er ikke "perfekt," heldigvis - det tænder jeg ikke på. Hun er måske den perfekte luder, hvilket jeg egentlig gerne ville have sagt, men selvom hun selv havde brugt L...-ordet sidst, så kunne jeg ikke få det over mine læber. Så må jeg nøjes med at skrive det. Tog afsked med lige at indprente mig indtrykket af hende, og hun lovede at prøve at lægge flere vagter på tidspunkter, der passer mig. Sød tøs igen.

 

PS: Fik vi lukket den her diskussion:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/36699-mette-slavetøs-virtuel-anmeldelse/?do=findComment&comment=299504

Ja, der er et lille strut nederst på Mettes mave - som dog til dels afhænger af, hvor meget luft der er blevet kneppet op. Den dag var der åbenbart noget :-)

 

 

 

 

Redigeret af Bebop
Glemte link!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hahaha! Sidder her i toget og griner lidt for mig selv som jeg læser din dejlige anmeldelse. Det var sgu hyggeligt at se dig igen, og dejlig blanding af hygge, sjov og lækker sex. Perfekt slutning på en rigtig dejlig dag ;)  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vendte hende og forklarede at jeg var nødt til at give hende smæk, fordi det var så sjældent hun havde vagt, når jeg har tid.

Tak for en fed beretning, men især tak for det opdragende arbejde! ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak for en super anmeldelse af en super pige! :P

Mette, jeg kommer lige til at tænke på, om du mon har set tråden om FKK København? ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...