Hop til indhold

Recommended Posts

Som erklæret brystmand kan man naturligvis ikke undgå at bemærke Mia:

http://escortguide.dk/P/mia-liderlig-sommerstedgade-vesterbro-latina-50280622-24641.html

Noget ved hendes annonce og det faktum at hun deler lokaler med en kendt og verificeret kollega, gjorde at jeg følte mig rimeligt overbevist om at det var hende jeg ville møde, hvis jeg mødte op på adressen, og lad mig sige med det samme: Det er hende på billederne! 

Min dømmekraft har ganske vist tidligere vist sig at være tvivlsom, men denne gang er jeg sikker. Godt nok er billederne mindst 5 år og lige så mange kilo gamle, og der har jo sikkert været en hulens masse kunder igennem systemet, så hun ser ikke heeelt sådan ud mere. Imidlertid rokker det ikke ved, at hun er superlækker og rigtigt sød. De fantastiske bryster sidder naturligvis ikke præcis som på billederne, men kan stadig tilfredsstille en kræsen babsoman, og er, efter min bedste overbevisning, ægte. Hun taler kun en lille bitte smule engelsk og tysk, så med mindre man kan spansk, skal man nok ikke forvente nogen dybere konversation.

Jeg fik en halv time med økofransk for 800 dask, hvilket vel efterhånden er standard blandt latinaerne.

Det franske gør hun rigtigt dejligt, dog med et stykke køkkenrulle indenfor rækkevidde hele tiden, som bliver brugt til lejlighedsvis aftørring, men det er jo set før i de cirkler. Selve sexen, og hendes måde at modtage mine franske modydelser, er præget af en vis rutineret distance, ligesom der måske er lidt for meget automatstønneri, men nu er det jo også uforskammet varmt i dag så den begrænsede omend høflige indlevelse er måske forståelig.

Konklusion: Sød og lækker pige, med gode kvindelige former. Hendes mildt fraværende væsen gør dog, at jeg vælger en anden næste gang, og i det nabolag vender Erika jo tilbage til oktober. Mmmmmmm.....

Her ses Mia:

image.jpg

 

 

 

Redigeret af Jesse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan selvfølgelig ikke være sikker, men de bryster ser altså MEGET lavede ud...

Det synes jeg faktisk ikke de gør, og som jeg også påpeger i anmeldelsen, ser de da heller ikke sådan ud mere, men de er stadig dejlige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...