Hop til indhold
Dukk

Nogle der har prøvet Horsens pigen ???

Recommended Posts

Guest Gaffer

Hun har været i gamet en del år. Har været så heldig at være escort chauffør for hende et par gange, da hun gav den rundt i Jylland. Utrolig behagelig og meget snakkesalig pige med en del faste kunder. Mon ikke hun er lige så behagelig at have sex med ;-)

Redigeret af Gaffer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var "på" tre fire gange da Salina havde sin lejlighed på havnen i Horsens for nogle år siden. Rigtig sød pige og super opfindsom i sengen. Hin er rigtig sød at tale med og købte man 30 min eller 1 time gik der altid mindst 20 minutter mere end man havde betalt for.  Jeg stoppede hos Salina, da hun de sidste to gange jeg var sammen med hende tog sin mobiltelefon med i legerummet og havde travlt med at besvare SMS samtidig med at vi havde sex. Kroppen var dengang noget at det mest perfekte jeg havde set.  Og jeg vil tro, at Salina stadig holder sin krop som en på 25 år. Prøv hende - jeg tror ikke du vil fortryde det  

 

Boss

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...