Hop til indhold
Aarhusdrengerøv

Anmeldelse: Rokhøj 4, Lystrup

Recommended Posts

Hej

Har været ud og besøge hende her i går: http://www.escort-side.dk/Lystrup-pussies-Aarhus-area?ad-id=4128

Det var mit først besøg hos en "glædespige" nogensinde og det var faktisk overraskende godt. På billederne så hun jo sød nok ud og det gør hun egentlig også i virkeligheden, men trods alt passer billederne ikke helt. Jeg vill gætte på, at de enten er lidt ældre eller der er lidt photoshop eller lign. i spil. 

Da jeg kom ind bestilte jeg 15 min. med fransk for 700 kr. Hun førte mig til værelset, hvor jeg skulle vente måske fem minuter. Men det føles jo som en uendelighed, når man er liderlig :-). Hun kom så og vi tog tøjet er og begyndte med lidt berøring osv. Hun puttede kondom på g sutte den. Efter min mening var det et ok blow. Efter lidt tid spurgte hun, om jeg ville have sex og det ville jeg jo gerne. Hun er ikke så stram, som jeg havde håbet på, men gik med til det hele.

Alt i alt et ok besøg. Er der andre, der har erfaringer med hende?

Hilsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har endnu ikke oplevet at billederne passer på de damer, der er på Rokhøj i Lystrup. Af selvsamme årsag, bruger jeg ikke mere min tid der.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Helt enig R51 - jeg har besøgt stedet et par gange og pigerne ligner desværre ikke billederne. 
Var jeg helt ligeglad med udseende var set ligemeget, men jeg føler mig snydt hvis jeg bliver forført af en annonce der ikke svarer til virkeligheden.
Jeg lider bedst danske piger og fotos taget med mobil selfie close up.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har skrevet med en pige derude på engelsk sådan for lige og få aftalt tingene inden det kan jeg godt lide så det er på plads.

Kommer så derud og det er en noget ældre kvinde ok udseende men absolut ikke pigen på billedet og så talte hun kun tysk !!

Det var så en anden der havde svaret for hende og hun var slet ikke indforstået med aftalte så smuttede jeg igen.

Det var meget bedre da Martina var der!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der nogen, der har været forbi her for ganske nylig og kan fortælle lidt om, hvem det er muligt at møde der? De skifter jævnligt piger og billeder passer sjældent, men derfor kan det være ganske godt alligevel...

Så nogle nye erfaringer?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

Har efterhånden været forbi stedet en del gange gennem de seneste 5 år. Stedet bebos af østeuropæiske kvinder, som typisk har vagt i 1-2 uger. Der er ikke nødvendigvis overensstemmelse mellem billedannoncerne og virkeligheden. Kvaliteten er meget svingende - men du kan være heldig. Absolut ikke som dengang stedet var fast beboet af Martina - der var der garanti for en god oplevelse :). For nogle uger siden mødte jeg Natascha på stedet. Hun var en utrolig rar og sød kvinde ca. 35-40 år - men som de andre piger - også meget professionel, hurtig ind, hurtig ud. Konklusionen må være, tag forbi stedet, se pigen an - hvis hun ikke svarer til det annoncerede, går du din vej. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

Synes efterhånden det blev tid til at teste kvaliteten på Rokhøj 4 i Lystrup. Jeg blev modtaget af en Lettisk kvinde, som jeg vil skyde til at være et sted mellem 40-45 år. Jeg var naturligvis forberedt på, at hun intet havde med de annoncerede billeder at gøre, hvilket viste sig at være korrekt. Nå ok, hun virkede sød og smilende med dejlige ægte bryster så jeg spurgte på prisen for 30 min inkl. superfransk. Efter lidt forhandling landede vi aftalen på kr. 700, hvilket jeg synes er helt ok. Hun tog tøjet af, og vi lagde os på sengen. Hun begyndte straks at tage sig kærligt af min pik, som allerede stod lige op som en flagstang. Hun havde en dejlig blød naturlig krop, ikke tyk ikke tynd men sådan som en kvinde nu ser ud efter et par fødsler :). Hun suttede godt med lange sug frem og tilbage. På med kondomet og hende om på alle 4, og jeg skal da love for, at hun kunne høres - uden det blev for kunstigt. Jeg placerede hende foran spejlet, så jeg kunne se brysterne gynge frem og tilbage, når jeg stødte pikken i bund. Jeg valgte at afslutte med en dejlig missionær. Vi lå lige et par minutter og sundede os, inden vi tog tøjet på. Efter ca. 20 minutter sad jeg igen i bilen. Jeg vil give hende 3 ud af 5 stjerner - altså en middel præstation. Som jeg skrev i indlægget ovenfor, er mange af de østeuropæiske søde og flinke - men meget professionelle, hvilket også var tilfældet her. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...