Hop til indhold
maddss

Ældre kvinder

Recommended Posts

Det er vel ikke lige meget om det er Skagen eller Kruså - vel?

Der er nogle i den vestlige del af Region Midt - er det indenfor dit målområde?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg går mere efter de lidt yngre modeller, så mit erfaringsgrundlag for de modne er noget begrænset, - men i "travbladet" og "Annoncelight" er der indtil flere muligheder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Danske Lena ved Vejle mange gange. Annoncen hun har på escort5, passer slet ikke. Men det er kun til det bedre. Hun er både ældre og mere "rund" end annoncen antyder. Det er dog lige mig :-) Jeg er en ung, slank gut der tænder på en rigtig kvindekrop. Lena sutter pisse godt, men jeg foretrækker nu at kneppe hendes bryster. Hun er ikke genert hvad angår sperm, så hun får et ordentligt skud ud over bryster og hals. Jeg har også været ved en moden blondine ved E45 Fredericia. Det foregår udenfor. Hun sutter med stor iver og så spytter hun af og til på pikken. Mega frækt. Sidst jeg besøgte hende, sad jeg ovenpå, med pikken mellem brysterne og hun spyttede løs mens jeg kneppede de fine kloder :-) Hun er lidt mere sperm forskrækket og holder en hånd for når ladningen skal fyres afsted. Visuelt trækker det lidt ned, men jeg overlever

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...